Aktualne novice

Zobni vsadki ali implantati

Zobni vsadki ali implantati

Sodobna tehnologija je vsekakor posegla tudi na področje zdravljena zob in tako nam je ponudila številne odlične rešitve, tudi v primeru, ko izgubimo zob ali pa več zob hkrati. Za slednje so na primer odlična rešitev zobni vsadki ali implantati. 

 

Ob besedni zvezi zobni vsadki ali implantati verjetno marsikdo med vami najprej pomisli, da gre to za celotni zob, kar pa ne drži povsem. Zobni vsadki so le deli zob; predstavljajo namreč zobno korenino. 

 

Sicer pa so zobni vsadki narejeni iz zelo kakovostnega materiala – titana –, ki vam omogoča, da vam tovrstni vsadki lahko služijo zelo dolgo časa in to na učinkovit način. Vsekakor pa bo to v veliki meri odvisno tudi od vas, saj boste morali poskrbeti za učinkovito čiščenje in vzdrževanje vaših zob. 

 

Kako zobni vsadki izgledajo, pa si lahko ogledate tudi na spletni strani podjetja, ki vam ponuja še druge izjemno dobre rešitve, ki so povezane z zdravjem in tudi higieno ter lepim izgledom vaših zob. 

 

Puljenje zoba na povsem neboleč in hiter način  

 

Če je še nedavno nazaj veljalo pravilo, da je puljenje zob eden od najbolj bolečih postopkov pri zobozdravniku, dandanes to ne velja več. Tehnologija je tudi na tem področju zelo napredovala in le redko boste še koga slišali, ki vam bo dejal, da je bilo puljenje zob zanj nevzdržno in zelo boleče. 

 

Puljenje zob pa je tudi ena od storitev, ki vam jo ponuja naše priznano podjetje, ki ponuja še druge izjemno vrhunske storitve in izdelke, ki so namenjeni izgledu in zdravju vaših zob. Puljenje zob na tem mestu bo opravljeno pod profesionalnim okriljem in ne bo prav nič boleče. 

Kar sami preverite, kako puljenje zob poteka in kaj kmalu boste ugotovili, da tak postopek na omenjenem mestu traja le nekaj trenutkov, že takoj za tem pa bo vaš zobozdravnik poskrbel za najbolj kakovostne rešitve, ki jih bo vstavil na mesto izpuljenega zoba.