Aktualne novice

Prešite odeje

Zimske prešite odeje za novoletno darilo

Zimske prešite odeje so idealno darilo za decembrsko obdarovanje naši najdražjih. Zakaj je zimska odeja tako uporabno in idealno darilo? Ker jo lahko uporabimo praktično povsod. V naši spalnici, kjer nas bo grela in nam omogočala idealen spanec. Uporabna bo tudi v dnevni, ko bomo gledali televizijo, brali časopis, knjigo ali revijo. Ko bomo srkali našo vsakdanjo kavo ali popoldanski čaj.

Zimske prešite odeje imajo kvalitetna polnila. Najtoplejše imajo gosje perje, ki nas greje in je hkrati zelo lahko, tako nas med spanjem ne obteži. Ko spimo imamo občutek lebdenja v toplem in udobnem ležišču. Lahko kupimo tudi tako dvojno zimsko prešito odejo, ki jo po potrebi družimo še z eno in tako imamo takoj dvojno grelno odejo.

Zimske prešite odeje pridejo prav tudi v študentskih domovih ali pa v počitniških hišicah. Študenti so radi dobro pokriti, da jih med zimo ne zebe. Pod tako odejo se lahko tudi učijo in tipkajo seminarske naloge. V našem vikendu pa bo taka odeja prav prišla za vsakogar, ki bo prišel na obisk in bo hotel prespati pri nas.

Pregrinjala so najlepši dodatek za posteljo

Pregrinjala so postala zelo priljubljen dodatek za naše ležišče. Lahko jih lahkotno poveznemo čez celotno posteljo in tako hitro ustvarimo videz urejene spalnice. Lahko pa z njim pokrijemo le del ležišča in tako ustvarimo moderen izgled spalnice.

Pregrinjala so idealna za poletje, ko v spalnici ne potrebujemo tople odeje ampak le nekaj lahkega za zaščito telesa. Tako pregrinjalo lahko odnesemo tudi na morje, v gore ali na potovanje z avtomobilom. Ne bo nam zavzelo preveč prostora in bo vsestransko uporabno.

Pregrinjala so različnih barv. V spletnih ponudbah dobimo vse. Od rdečega, oranžnega, modrega, rumenega, zelenega, rjavega, črnega, belega ali vijoličnega. Lahko kupimo tudi več pregrinjal za različne priložnosti, saj cena enega ni previsoka.