Aktualne novice

zimska bunda

ZIMA ŽE KAŽE SVOJE ZOBE, ČAS JE ZA BUNDO!

Jesen se je že krepko prevesila v zimo, mraz že kaže svoje zobe, kaj kmalu pa bodo zapadle prve snežinke. Obdobje ženskih jaken je mimo, čas je za bundo

Sezona popustov se je začela in zakaj jih ne bi izkoristila in si omislila novo, lepo in toplo bundo, v kateri ti nizke temperature ne bodo prišle do živega? Kakšna je prava bunda za sezono 2019? Takoj ti razkrijemo! Večina žensk sicer prisega na klasično, črno bundo, a zakaj bi morala tudi ti? Letos kraljuje rdeča barva! Bunda v rdečih tonih bo dajala videz, da je njena lastnica močna, strastna, zapeljiva in odločna ženska, ki ve kaj hoče. Če pa bosta na bundi tudi krzneni ovratnik in pas, pa bo to celotnemu videzu dodalo še piko na i. Ko se boš v svoji novi, topli bundi, ki bo kar kradla pozornost,  s prijateljicami sprehajala po mestu in pila kuhanček ali pa topel čaj, jim lahko zaupaš tudi zanimivo zgodbo, kdaj so bunde sploh nastale. 

Leta 1936 je gospod Eddie Bauer skoraj zmrznil med zimskim ribolovom v Washingtonu, saj je imel oblečen zgolj pulover. Ker se mu je na srečo uspelo izogniti smrti, je začel razvijati oblačilo, ki bi služilo ohranjanju toplote in bi preprečilo podhladitev. Oblačilo je napolnil z gosjim perjem in tako so nastale prve bunde. Lahko smo mu zelo hvaležni, kajne? 

Sedaj pa hitro pokukaj na Ariyine spletne poličke, izberi sebi najlepšo bundo in ta se bo kaj kmalu znašla pri tebi doma in skupaj bosta zakorakali v mrzle decembrske dneve. Mraz, ne moreš nam do živega!