Aktualne novice

cerada za avto

Zaščita za naše vozilo pred nepredvidljivim vremenon

Eden izmed najbolj pogostih razlogov za škodo na vozilu je nasilno vreme. Toča in močni vetrovi poškodujejo na milijone vozil po celem svet vsako leto. To je izredno neugodno za prizadete voznike, saj je avtomobil eno izmed najbolj dragocenih in uporabnih orodjih, ki si jih lahko lastimo. Na žalost do nedavnega ni bila na voljo zadovoljiva rešitev za preprečevanje omenjene škode na osebnih vozilih. Dandanes pa imamo na voljo cerado proti toči, ki varuje našega jeklenega konjička pred mnogimi različnimi nevarnostmi. Cerade so cenovno ugodne in praktične, saj jih lahko samo v nekaj trenutkih namestimo na avtomobil.

Nevihte so najbolj pogost povzročitelj raznih poškodb na avtomobilih

Nasilno vreme se lahko pojavi skoraj kjerkoli. Tako nikoli ne moremo biti popolnoma zaščiteni pred nenadnimi nevihtami z močnim vetrom in točo, ki lahko naredijo veliko škode na našem avtomobilu. V bistvu so nevihte najbolj pogost razlog za nastanek škode vozil po vsem svetu, saj predstavljajo 75% vseh škodnih primerov. Najboljša zaščita je uporaba cerade za avto, saj prepreči močnim nalivom, letečim predmetom in drugih nevarnostim, da prišli v stik s karoserijo in stekli našega avtomobila.

Toča skoraj vedno povzroči udrtine na strehi, sprednjem pokrovu in drugih pločevinastih delih. Temu je tako, saj je udarec kroglice toče zelo močan. V hujših primerih je mogoče, da toča razbije tudi stekla, kar povzroči nepojmljivo škodo. Najboljša zaščita proti toči je, če imamo svoj avtomobil parkiran pod streho. To pa seveda ni vedno mogoče, saj nas nasilno vreme lahko preseneti tudi, ko smo na cesti.

cerada za avto

Toča lahko v kratkem času močno poškoduje vaše vozilo. Cerada proti toči je odlična in preprosta zaščita za vaš avto, ko je v mirujočem stanju.

Cerada proti toči varuje naš avtomobil proti nepredvidljivim vremenom

Nikoli ni možno, da imamo 100% zaščiten avto pred vsemi zunanjimi elementi. Dobršen del zaščite pa nam nudijo cerade proti toči, saj so narejene tako, da pokrijejo najbolj občutljive dele kovine, plastike, stekla in drugih občutljivih materialov. Nekatere cerade pokrijejo celotno karoserijo, kar je izredno priročno, če moramo naše vozilo pripraviti na prebroditev prihajajoče nevihte.

V poletnih mesecih pa nam cerada za avto nudi odlično zaščito pred UV žarki. Z njeno uporabo preprečimo UV žarkom, da pri prodrli v notranjost kabine in povzročili bledenje sedežev, volanskega obroča, armaturne plošče ipd. Notranjost našega avtomobila bo ostala prijetno hladna tudi v najbolj vročih dneh, saj se v kabini ne bo pričela nabirati vročina.

Cerada za avto zaščiti naše vozilo pred vandalizmom

Tatovi oziroma nepridipravi so vedno na delu. Njihova tarča so velikokrat vozila z dragocenimi predmeti v notranjosti kabine. Velikokrat so cilji tatov avtomobilski radiji, denarnice in torbice, ki smo jih morda pozabili v notranjosti kabine, nakupovalne vreče ipd. Res je, da nikoli ni priporočeno puščati kakršnekoli predmete v vozilu, ki bi lahko privabili nepridiprave.

Kljub temu pa lahko kdaj kaj pozabimo v naglici skriti ali pa se sploh ne zavedamo, da smo pustili denarnico na sedežu ipd. Z uporabo avtomobilske cerade bomo preprečili, da bi bili predmeti v našem avtomobilu vidni. Obenem pa bo sama cerada predstavljala dodatno oviro za morebitne tatove in vandale, saj jo bodo morali odstraniti, če se želijo dokopati do našega avtomobila.

Zaščita proti toči je namenjena parkiranim vozilom na prostem

Vozilo, ki ga pustimo parkirano na prostem, je izpostavljeno vremenskim in tudi drugim elementom. Te elementi so lahko, kot prej rečeno, toča, leteči predmeti, ki jih nosi veter ipd. Lahko pa so tudi živali. Ravno živali so znane po tem, da s kremplji hitro opraskajo lak ali barvo našega avtomobila. To se večinoma pripeti vozilom, ki jih parkiramo pod drevo, zraven grmičevja ter drugega rastlinja.

cerada za avto

Večja toča lahko naredi na vozilu precejšnjo škodo, s cerado za avto pa lahko večino preprečimo.

Dosti pogosto je tudi, da samo drevo poškoduje vozilo, saj lahko kadarkoli odpade veja in povzroči škodo. Obenem pa smola in druge tekočine pustijo trdovratne madeže na karoseriji, ki so škodljivi za dolgotrajno obstojnost njene barve. Proti vsem tem nevarnostim lahko uporabimo cerado za avto. Res je, da je namenjena zaščiti proti toči, vendar tudi uspešno brani naš avtomobil pred živalmi in drugimi nevarnostmi v okolici. To pa tudi velja za prej omenjene za nepridiprave, ki se nahajajo v okolici. Ko potrebujemo naše vozilo, bomo potrebovali samo nekaj trenutkov, da cerado odstranimo, jo zložimo in pospravimo v prtljažnik.

Kakovostna in ugodna dodatna oprema Withcar za vsa vozila

Pri nakupu dodatne opreme za naše vozilo je pomembno, da izberemo preverjene in kakovostne komponente. Podjetje Withcar ponuja dodatno opremo za osebna vozila in tovorna vozila, kot so tepihi, korita prtljažnikov, cerade, delilne mreže za prtljažnike, strešne nosilce in še mnogo več. V ponudbi pa ima omenjeno podjetje tudi vrhunska pokrivala za avto proti toči, ki pokrijejo celotno karoserijo. S tem zagotovimo najbolj celovito zaščito našega vozila, saj je izpostavljen samo spodnji del koles, ki pa mu toča ne more škoditi.

Na spletni strani podjetja Withcar je vgrajen iskalnik, ki nam omogoča izbiro proizvajalca avtomobila, model ter letnik izdelave. Tako je mogoče hitro in brez težav najti točno tako cerado za točo, zaščito platišč, tekstilne preproge, gumijaste preproge, zračne odbojnike in druge dodatke, ki jih potrebujemo za naš avtomobil.