Aktualne novice

Ford servis

Zakaj so Ford avtomobili tako priljubljeni?

Na izbiro avtomobila vpliva marsikaj, a mnoge lastnosti so le modne muhe in odločajo o trenutni priljubljenosti določenih modelov. Priznane in uveljavljene znamke pa ponujajo nekaj drugega, kar privlači kupce znova in znova. Znamka Ford ima preverjeno kombinacijo prednosti, zaradi katerih so Ford avtomobili za praktično vse voznike varna in ustrezna izbira.

Gotovo gre najprej omeniti osnovne vozne lastnosti, ki pravzaprav postavljajo temelj zadovoljstva pri izbiri avtomobila. Nekatere osnovne odlike so nujne, če želimo sploh koristit avtomobil za običajno uporabo. A Ford gre že na tem področju še korak dlje, saj pri vseh svojih modelih zagotavlja izvrstno vozno izkušnjo, ne glede na cenovni razred avtomobila oziroma namen uporabe. Že to je prednost, zaradi katere lahko brezskrbno izberemo omenjeno znamko – ni nam treba skrbeti, da se kakšni modeli ne bi dobro obnesli.

Še veliko več pa štejejo lastnosti, ki se pokažejo na dolgi rok. Tu vsekakor izstopa zanesljivost avtomobila, ki je ključnega pomena za dolgoročno zadovoljstvo. Ford avtomobili so znani po svoji vzdržljivosti, kar je pri avtomobilu zelo pomembno. Svojo nalogo lahko brez težav opravljajo celo desetletje in še dlje, kar omogoča kombinacija izvrstne izdelave in kakovostnih materialov, piko na i pa doda Ford servis, ki ohranja vozilo kot novo kljub redni uporabi. Ford servis je ključni partner, ki zagotavlja zadovoljstvo z vozilom v kasnejših letih uporabe, zato je seveda pomembno, da izberemo zanesljivega pooblaščenega serviserja – življenjska doba vozila je nenazadnje odvisna tudi od kakovosti vzdrževalnih in servisnih posegov ter od kakovosti nadomestnih delov.

Ford servis je še posebej pomemben dejavnik za zadovoljstvo zahtevnejših uporabnikov, predvsem uporabnikov gospodarskih vozil. Seveda pa prav vsakemu vozniku koristi zanesljivost avta na dolgi rok. Pri tem se Ford avtomobili še posebej izkažejo in zaokrožijo dovršeno zbirko osnovnih voznih lastnosti ter številnih drobnih prilagoditev, ki zagotavljajo zadovoljstvo še tako zahtevnih voznikov.