Aktualne novice

polnjenje klime

Za učinkovito polnjenje klime v avtu 

Poletna vročina marsikoga od nas ubija. Naj si bo to v trgovini, poslovnih prostorih, doma in ne nazadnje tudi v avtu. Najhuje je, ko se odpravimo na dolgo pot v vročini. Sonce pritiska in v avtu nam je še bolj vroče, saj pločevina vpije svetlobo. Lahko pa si pomagamo s klimo. A lej ga zlomka,ravno takrat je prazna, ko jo potrebujemo. Nato sledi polnjenje klime pri avto serviserju.

Polnjenje klime v avtu ni enostavno in najbolje je, da avto odpeljemo k pooblačenem avto serviserju, saj ima le ta vsa potrebna znanja in potrebno opremo. Polnilci klime imajo največ dela v pomladnih in poletnih dneh, ko začne prihajati sonček na plan in tem tudi topli dnevi.

Potek polnjenja klime v avtu poteka kar v nekaj korakih.

Prvi korak je od tesnitev plina iz klimatske naprave. Nato avto serviser izprazni staro olje in nečistoč.

Potem se testira porast tlaka. Sledi polnitev sistema s novim oljem. Na koncu pa je polnjenje klime s plinom in preverjanje pravilnosti delovanja.

Eberspacher za okolju prijazno mobilnost 

Podjetje Eberspacher je z inovativno tehnologijo na področju grelcev za vozila, izpušnih plinov in nazadnje tudi klimatskih sistemov v svetovnem merilu aktivno prispevajo k okolju prijazni mobilnosti. Ne smemo pozabiti tudi na večjo zanesljivost in udobje.

Ravno tako je na področju avtomobilske elektronike in ustvarjanju povezav z avtomobilskimi podatkovnimi sistemi kompetenten sistemski partner v avtomobilski industriji.

Podjetje Eberspacher je zelo inovativno. Vsa evropska, severno ameriški in čedalje več azijskih proizvajalcev vozil uporablja njihovo inovativno tehnologijo. Na njihove produkte se lahko zanesejo tudi prodajalci delov, ter servisne delavnice po vsem svetu.

Eberspacher je tudi napredno podjetje. S svojem razvojem že danes uresničujejo mobilnost prihodnosti. Nudijo inovativne rešitve za vedno strožje emisijske standarde,  kompleksno termalno upravljanje pri električnih pogonih in vedno večje zahteve, ki jih mora izpolnjevati avtomobilska tehnologija. 

Eberspacher je samostojno podjetje. Znan je po veliki fleksibilnosti. Ima okoli 10 000 zaposlenih in to v 29 državah, na približno 80 lokacijah. So del svetovne avtomobilske industrije. Njihov moto je kakovost ne pozna meja, saj so v mnogih državah.