Aktualne novice

Sesalnik za pepel

Vrhunske Karcher naprave za čiščenje doma

Tudi pri čiščenju doma pridejo vrhunske profesionalne naprave še kako prav. Ni treba posegati po profesionalnem programu in dragih pripomočkih, izbrati moramo le zanesljivega proizvajalca. Znamka Karcher slovi po odličnih pripomočkih za čiščenje, ki bodo naravnost navdušili tudi v domačem gospodinjstvu.

Vsestranski visokotlačni čistilec

Med najbolj izstopajočimi izdelki je gotovo visokotlačni čistilec Karcher K 5. Ta je en izmed najbolj priljubljenih izdelkov te vrste, tako med osebnimi kot profesionalnimi uporabniki. Gre namreč za izjemno vsestransko napravo, ki zmore vse. Visokotlačni čistilec Karcher K 5 se uvršča v srednji cenovni razred in je tako dostopen tudi domačim uporabnikom in manj zahtevnim kupcem, medtem ko bo navdušil s svojimi funkcionalnostmi in zmogljivostjo. Poleg tega je na voljo dodatna oprema, ki naredi visokotlačni čistilec Karcher K 5 še posebej vsestranski. Z njim lahko čistimo vse mogoče zunanje površine, vozila, orodje in druge stvari. Uporabnost je skoraj neomejena, piko na i pa doda zanesljivost in zmogljivost naprave. Visokotlačni čistilec Karcher K 5 s temi odlikami vsekakor spominja na profesionalno opremo tega priznanega proizvajalca.

Napredni sesalniki

V ponudbi znamke Karcher bomo našli tudi napredne sesalnike, ki se prav tako dobro znajdejo v domačih stanovanjskih prostorih. Sesalnik za pepel bo recimo poskrbel za to, da bo kamin pričaral le občutek topline in domačnosti, ne pa tudi trdovratnega prahu in pepela, ki ga ni mogoče očistiti. Napreden sesalnik za pepel se bo odlično obnesel pri sesanju pepela in žerjavice, saj ima fin filter, skozi katerega prah ne more uiti – takšnih funkcionalnosti običajni sesalniki ne morejo ponuditi. Sicer pa sesalnik za pepel predstavlja le en primerek iz prepričljive zbirke vrhunske opreme znamke Karcher za domačo uporabo. Na voljo so razni mokro suhi sesalniki, tudi običajni sesalniki, ki prevzemajo nekatere odlike naprednih industrijskih sesalnikov. Izbira je res privlačna in široka.