Aktualne novice

Voščilo ob rojstvu

Voščilo ob rojstvu napišite lastnoročno

Če želite novopečenim staršem poslati najlepše voščilo na svetu, ga napišite sami. Če želite biti še bolj izvirni, ga napišite na roke. Dandanes si voščila ob rojstvu vse pogosteje pišemo kar po sms-ih, kar pa še zdaleč ne predstavlja iste vrednosti kot voščilo ob rojstvu v fizični obliki.

Voščilo ob rojstvu napišite v prisrčno čestitko, ki jo prav tako lahko izdelate sami. Če menite, da niste dovolj kreativni, vam čestitko lahko nekatera podjetja izdelajo tudi po meri.

Voščilo in darilo ob rojstvu

Že od nekdaj je v navadi, da poleg voščila ob rojstvu v porodnišnico ali pa na dom pošljemo še kakšno prikupno darilo za novorojenčka, vse pogosteje pa tudi za mamico in morda tudi očka.

Morda pa ni v vaši navadi, da bi se česa takšnega lotevali v povsem lastni režiji. V tem primeru je odlična rešitev, da si na spletu najdete odličnega ponudnika, ki bo po vaših navodilih izdelal vrhunsko voščilo ob rojstvu.

Prečudovit in izviren telegram za rojstni dan

Kaj vse mora vključevati telegram za rojstni dan? V prvi vrsti je najpomembneje, da vključuje primerno zasnovane verze. Ti morajo biti prepojeni s prelepimi željami. Vsekakor je pomembno tudi to, kakšno čestitko boste izbrali, ne nazadnje ima ključno vlogo še primerno izbrano darilo.

Telegram za rojstni dan je lahko namenjen kateri koli osebi. Pri nas najpogosteje takšen telegram pošljemo v porodnišnico, kjer za rojstvo otroka čestitamo novopečenim staršem.

S telegramom za rojstni dan presenetite svojega najboljšega prijatelja

Po drugi strani pa lahko telegram za rojstni dan pošljete nekomu, ki vam res veliko pomeni in nimate možnosti, da bi mu tisti hip voščili tudi v živo. Če boste telegram za rojstni dan poslali svojemu najboljšemu prijatelju, ki stanuje precej oddaljeno od vas, bo voščila v takšni obliki zagotovo še kako vesel. Za večje presenečenje ga pošljite kar na njegovo delovno mesto.