Aktualne novice

Vhodna varnostna vrata

Vhodna varnostna vrata za vaš dom in druge objekte 

Vhodna varnostna vrata imajo za prav vsak objekt izjemno velik pomen, na kar kaže že samo ime. Takšna vrsta vrat vam bo izjemno dobro koristila tudi na vašem domu. Ko se boste na primer za dlje časa odpravili od doma, boste na poti in na cilju lahko veliko bolj brezskrbni, kot bi bili sicer. 

Vhodna varnostna vrata so najpogosteje zasnovana iz večslojnega lepljenega lesa, ki je debel 50 milimetrov. Imajo suhomontažne podboje, ki odlično poskrbijo za pokrivanje celotne globine zida. Tesnilo je praviloma v podboju, krilu in na pragu. 

V osnovni opremi je tudi varnostni cilinder s ključni 

Vhodna varnostna vrata vključujejo tudi varnostni cilinder s ključi. Lahko izbirate med različnimi vrstami kljuk pa tudi med različnimi barvami vrat. Ponujajo vam izjemno visoko zvočno izolacijo. 

Vhodna varnostna vrata iz različnih materialov 

Če se boste odločili za vhodna varnostna vrata, boste morali izbrati tudi vrsto materiala, iz katerega bodo narejena. Najpogosteje se naročniki odločajo za lesena pa tudi za PVC vhodna varnostna vrata. 

Ne glede na to, za katero vrsto se boste odločili, je odločitev pravilna. Pomembno pa je, da so vrata narejena po natančnih merah. Za to bo v največji meri poskrbel dober proizvajalec. Ker jih pri nas ne manjka, ne boste imeli težav pri iskanju. Priporočamo pa vam, da si ponudbo ogledate tudi na spletu, kjer vam številna podjetja ponujajo nekoliko cenovno dostopnejšo ponudbo za takšno vrsto vrat. 

Vhodna varnostna vrata so sicer vse bolj priljubljena, saj je nenapovedanih obiskov neznancev vse več. Če je objekt zavarovan s takšnimi vrati, ste naredili že veliko. Lahko pa za svojo varnost in varnost najbližjih poskrbite še bolj. Na vhod lahko namestite številne naprave, ki vam omogočajo, da dogajanje pred vrati lahko spremljate v prav vsakem trenutku; tudi ko vas ni doma. Takšna naprava je na primer domofon.