Aktualne novice

moderna kopalniška keramika

Vam je všeč moderna kopalniška keramika? Kje jo kupiti?

Razvoj dizajna gre vsekakor izredno hitro naprej tudi na področju notranje opreme, kamor sodi tudi kopalniška keramika. Če je bila nekdaj kopalniška keramika res skoraj da dolgočasna, saj je bilo več proizvajalcev, pa so bili pravzaprav vsi enaki v ponudbi, pa danes sploh ni več tako. Trenutno lahko najbolj prosto očem opazimo, kakšna je danes moderna kopalniška keramika v kakšnem boljšem hotelu ali pa restavraciji, ko na primer umivalnik sploh ne izgleda več podoben umivalniku, ali pa kopalna kad ne izgleda več podobna kopalni kadi (to seveda lahko opazimo v kakšnem hotelu). Da pa bi se lahko kopalniška keramika v modernih dizajnih dobila kar v vsaki trgovini, ki ima v prodaji tudi sanitarno keramiko, pa kar pozabite.

Moderna kopalniška keramika je v dizajnu popolnoma različna klasičnim dizajnom

So vam torej všeč moderni dizajni? Kje pa jih kupiti, kajne? Ja, pravzaprav se pri nas moderna kopalniška keramika res zelo težko dobi, sploh ne moremo računati na prodajo v običajnih trgovinah, dobi pa se lahko v salonu keramike Keramoteka, ki se nahaja na Vrhniki. Tam skoraj da klasična kopalniška keramika ne obstaja, saj so se res prav specializirali za prodajo modernih dizajnov priznanih tujih oblikovalcev. Če vam je torej res všeč tovrstna kopalniška keramika in so jo želite imeti v svoji kopalnici, ne pa samo opazovati dovršenih dizajnov drugje, potem jih resnično obiščite in si izberite kopalniško keramiko kar v celoti pri njih. Dobili boste res vse na enem mestu, seveda pa vam bodo tudi svetovali, katera kopalniška keramika gre skupaj in katera ne.

Seveda pa nekaj velja, takšna sanitarna keramika ima malo višjo ceno, vendar pa se zavedajte, da boste višjo ceno plačali tudi na račun višje kakovosti izdelkov priznanih tujih proizvajalcev. Za opremo kopalnice pa se prav gotovo splača odšteti malo več denarja, da vam kopalnice ne bo treba popolnoma obnoviti že čez deset ali pa še manj let.