Aktualne novice

telegram ob rojstvu

Telegram ob rojstvu

Telegram ob rojstvu je edinstveno in prav posebno darilo, ki ga lahko prejme družinica in novorojenček. Edinstven občutek sreče, ko na svet prijoka novopečeni član družine je neopisljiv, zato je včasih težko izliti oziroma prenesti čustva na papir od vse sreče, ki vas tisti trenutek prevzema.

Telegram ob rojstvu bo mamici, očku ali pa bratcu in sestrici pričaral posebno doživetje, saj bodo prejeli vaše iskrene in srčne želje s katerimi bo njihova sreča ob rojstvu še večja. Telegram ob rojstvu je unikatno darilo, ki je trajno. Družinica se bo vaših želja spominjala še mnogo let, ko bodo ob obletnicah ali pa rojstnih dnevih prebirali vaše prisrčne verze.

Telegram ob rojstvu lahko pošljete, kot presenečenje direktno v porodnišnico, kjer je mamica z svojim malčkom, ali pa družinico vaš telegram pričaka, ko pridejo domov.

Telegram ob rojstvu otroka

Telegram ob rojstvu otroka bo razveselil vsako mamico in očka, ko ga bosta prejela in prebrala. Ob rojstvu otroka je družina še bolj izpopolnjena in srečna. Ob prebiranju vaših želja in voščil se bodo počutili še lepše in občutili vso radost tega sveta. 

Telegram ob rojstvu otroka lahko naslovite direktno v porodnišnico v kateri je mamica z svojim malčkom, ali pa ga naslovite na njihov domači naslov. Telegram ob rojstvu otroka so lahko okrašeni z različnimi otroškimi motivi, ki so namenjeni fantkom in punčkam. Poleg tega, lahko zraven dodate še kakšno čudovito darilo za malčka in mamico.

V telegram lahko napišete, kakšen izbrani verz ali pa se pisanja verza lotite sami. Če ga boste napisali sami, boste telegramu dodali še globlji in večji pomen, ker boste v verzu oziroma voščilu pustili svoj pečat. Rojstvo otroka je za vsakega starša neopisljivo čudovit dogodek, poskrbite da bo vaše voščilo k tej sreči še bolj prispevalo, in da si bo mlada družinica vaše želje in namene prebirala še dolga leta.