Aktualne novice

Tandemski skok s padalom – mladost je norost

Tandemski skok s padalom – mladost je norost

Za vse ljubitelje vetra v laseh in velike doze adrenaline je definitivno prava izbira tandemski skok s padalom.

Tandemski skok s padalom je definitivno dobra izbira za vsakogar, ki si je kdaj želel leteli, deliti nebo s pticami in na hitro občutiti svobodo. Poleg tega pa si lahko lepoto Soške doline ogledate iz ptičje perspektive in izkusite nepredstavljivo dogodivščino v zraku. 

V družbi izkušenih pilotov (vodičev), ki poskrbijo za vašo varnost pri skoku s tandemskim padalom pa se boste vi lahko le prepustili skušnjavi in uživali v objemu vetra. Poleg tega pa si lahko s seboj vzamete fotoaparat in svojo dogodivščino shranite za dlje časa.

Če se v zraku bolje počutite kakor na tleh potem je tandemski skok s padalom definitivno odlična izbira za vas.

To je lahko odlična ideja za rojstnodnevno darilo ali morebiti celo zmenek. Nekateri se celo odločijo, da prav z to izkušnjo premagajo svoj strah pred višino in se prepustijo misli na občutek svobode.

 

Soča rafting – zabava za vse generacije

Soča rafting ponuja zabavno adrenalinsko dogodivščino za prav vse generacije v prečudoviti dolini reke Soče, ki je pravi biser Triglavskega narodnega parka.

Pri Soča rafting si lahko izberemo popotovanje po mirnejšem delu reke Soče, lahko pa se podamo tudi po razburkanih delih z brzicami za večjo dozo adrenalina.

Je odlična izbira za družinsko popoldne ali druženje s prijatelji, saj nas delo v čolnu povezuje in izpopolnjuje, kajti prav vsak član na krovu mora biti aktiven. Dovolimo si preživeti prosti čas z ustvarjanjem novih spominov.

Preden se podamo na dogodivščino Soča rafting pa vas strokovno usposobljeni vodniki naučijo o pravilnem načinu veslanja in o samem poteku spusta. Med samim izletom si lahko ogledamo tudi določene naravne lepote in zaplavamo v reki Soči ter se pozabavamo še na drugačen način.

Soča rafting je primeren tako za profesionalne športnike kot tudi tiste, ki uživate v vodnih doživetjih.