Aktualne novice

Talne ploščice

Talne ploščice po vaših merah

Talne ploščice se še toliko bolje obnesejo, če so narejene iz dovolj trpežnega materiala. Med pestro ponudbo se večina kupcev še vedno najraje odloča za nakup talnih ploščic, ki so narejene iz keramike. Te lahko polagate tako na notranje kot tudi na zunanje površine. 

Talne ploščice so za uporabo prijetne in tudi pri čiščenju ter vzdrževanju vam ne bodo jemale preveč časa in energije. Ne nazadnje pa vam trg ponuja tudi zelo lepe in privlačne talne ploščice, s katerimi boste poskrbeli tudi za privlačen in moderen videz svojega doma. 

Talne ploščice iz kakovostne keramike vas bodo stale kar nekaj denarja, a investicija v to se vam še kako zelo izplača. Po drugi strani pa je najbolje, da ves čas sledite dobri ponudbi na trgu. Na vidiku so posebne akcijske cene ploščic, s katerimi lahko privarčujete kar nekaj denarja. Talne ploščice v akciji so vam na razpolago tudi v spletni prodajalni. 

Tuš kad po vaši želji 

Če ste se v kopalnico odločili postaviti povsem novo tuš kad, najprej poskrbite za njene ustrezne mere. Pri tem je najbolje, da vam pomaga za to usposobljeni strokovnjak. Poleg mer je izjemnega pomena tudi to, da boste določili dobre materiale za njeno izdelavo. Sodobna tuš kad je lahko nekaj povsem drugačnega kot klasično zasnovana tuš kad. 

Tuš kad po vaših merah in po vaši želji bo narejena točno tako, kot si vi želite, a zato vas ne bo stala bistveno več denarja. Po drugi strani pa je na trgu veliko dobre ponudbe, kjer si lahko izberete že narejeno tuš kad. Ponudba vam je za ogled in naročanje na voljo tudi na spletu, kjer se predstavlja kar nekaj dobrih ponudnikov. Pri istem ponudniku si boste na primer lahko izbrali keramične ploščice in vrhunsko tuš kad, ki vam jo ne nazadnje lahko izdela tudi po meri.