Aktualne novice

stropni ventilator

Stropni ventilator za mešanje velike količine zraka

Kmetovanje je lahko sila prijetno, če imamo tudi primerne stroje in pripomočke, ki nam zagotavljajo, da je delo enostavnejše in tudi hitreje in bolj kakovostno opremljeno. Vse večje kmetije, ki imajo ponavadi velike hleve, pa morajo poskrbeti tudi za primerno mešanje velike količine zraka in za ustvarjanje rahlega piša po celotnem objektu. To jim lahko omogoča visoko kakovosten stropni ventilator

 

Stropni ventilator dobrega proizvajalca omogoča mešanje zelo velike količine zraka in ustvarja rahel piš. Delovanje ventilatorja je tiho, kar zelo dobro in pomirjajoče vpliva na vse živali. 

Praviloma mora biti stropni ventilator od tal nameščen vsaj 4 metre. Poganja ga brezkrtačni sinhroni elektromotor z vgrajeno elektroniko. 

 

Stropni ventilator lahko po ugodni ceni kupite v podjetju, ki ima na spletu tudi svojo spletno trgovino. V njej lahko že pred nakupom preverite še drugo ponudbo, nato pa se odpravite v fizične prostore proizvajalca.

 

Silos in dodatna oprema 

 

Oprema za silose je ena od najbolj iskanih oprem, ki jih kmetovalci vse pogosteje iščejo tudi v spletnih trgovinah. Silos za uporabo zahteva še silažne folije, zaščitne silosne mreže, silažne obtežilne vreče, silirne dodatke, rezalnik ter še drugo dodatno opremo. 

 

Če so kmetje dodatke za silos še ne tako zelo dolgo nazaj kupovali na raznih sejmih in drugih specializiranih trgovinah, jih danes lahko naročajo kar od doma, in sicer v vrhunsko opremljenih spletnih trgovinah podjetij, ki jih lahko obiščejo tudi v fizičnih prostorih. 

 

In zakaj je spletno nakupovanje za kmetovalce tako priljubljeno?

 

V prvi vrsti kmetovalci pri takem načinu kupovanja prihranijo zelo velike količine časa, obenem pa privarčujejo tudi pri denarju. Spletne cene so v primerjavi z drugimi cenami na trgu veliko nižje, poleg tega pa se kmetovalci zavedajo, da imajo spletne trgovine ves čas kake posebne akcije, zato prodaji vseh izdelkov ves čas sledijo. Podjetja jim lahko kar na mail pošiljajo novosti in posebne akcijske ponudbe.