Aktualne novice

Stihl MS 170

Stihl MS 170 je lahka ter kompaktna žaga

Če za svoje domače opravilo potrebujete kakovostno žago, ki vam bo omogočala vrhunsko delo in vas pri delu ne bo nikoli pustila na cedilu, potem je žaga Stihl MS 170 zagotovo najboljša izbira za vas. Tovrstna žaga je namreč namenjena nezahtevnim uporabnikom, ki žago uporabljajo le občasno pri svojem delu na domu ali okolici, na vrtu, v sadovnjaku ter podobno. Najbolj primerna je za žaganje dreves, ki imajo manjše premere. Z njo se najpogosteje žaga s krajšimi časovnimi intervali.

Žaga Stihl MS 170 je med manj zahtevnimi uporabniki priljubljena tudi zaradi tega, ker je njena teža majhna, odlikuje pa jo tudi odlična ergonomija. Slednje je izrednega pomena za slehernega uporabnika. Najugodneje pa tako žago lahko kupimo v spletni trgovini, ki se ponaša tudi s posebno akcijsko ponudbo. Tako boste za žago Stihl MS 170 odšteli manj kot 200 evrov.

Podrobne tehnične lastnosti žage in njena uporaba

Če vas zanimajo podrobnejše informacije ter podatki za Stihl MS 170, je najbolje, da se odpravite med spletne police ter tovrstno žago tudi poiščete. S samo nekaj hitrimi kliki boste naleteli na podroben opis, ki vas bo seznanil z vsemi potrebnimi informacijami, ki so povezane z njenimi tehničnimi lastnostmi ter tudi uporabo.

Stihl MS 261 velja za profesionalno motorno žago

Zahtevnejši uporabniki motornih žag vedo povedati, da je motorna žaga Stihl MS 261 izjemno zmogljiva vrsta žage, ki je v prvi vrsti namenjena poklicnim uporabnikom, ki jo uporabljajo predvsem pri kleščenju in za nego v gozdu. Žaga je mnoge uporabnike presenetila tudi s svojo neverjetno zmogljivostjo. Tudi pri debelejšem in nekoliko bolj zahtevnem drevju.

Poleg tega se žaga Stihl MS 261 odlikuje tudi po še dodatno izboljšanih ergonomskih lastnostih. Ima tudi povsem na novo zasnovan motor. Ta zagotavlja veliko manjšo porabo goriva ter tudi nižje emisije izpušnih plinov.