Aktualne novice

Steklena drsna vrata za eleganco in dovršenost

Steklena drsna vrata za eleganco in dovršenost

Steklena drsna vrata morajo biti izdelana nadvse natančno in elegantno. V kolikor se bomo odločili za namestitev novih kvalitetnih steklenih drsnih vrat, si bomo omogočili nemoteno prehajanje tudi skozi najbolj obremenjene prehode v naši poslovni ali gospodarski zgradbi. Mehanizem za pogon je vgrajen tako, da je praktično neviden in je pokrit z elegantno masko, ki se zlije z okolico. 

Steklena drsna vrata lahko tudi upravljamo s stikali ali z zasloni na dotik. To so najmodernejša drsna vrata, ki so na voljo na slovenskem tržišču. Preko LCD zaslona lahko nastavimo avtomatsko odpiranje, zapiranje ter odklepanje in zaklepanje. Tako smo po končanem programiranju lahko mirni, da se bodo vrata odpirala točno takrat, kot smo jih sprogramirali. 

Steklena drsna vrata delujejo tudi v kriznih situacijah, ko pride do izpada elektrike ali do požara v stavbi, kjer so nameščene. Vse imajo namreč gumb za prisilno odpiranje, ki ga uporabimo le v težavnih situacijah. Gumb bo vrata odprl in poskrbel, da bodo ostala neprestano odprta, tako zagotovo ne bo nihče ostal zaklenjen v prostoru. 

Drsna vrata cena lahko vpišemo v internetni brskalnik

Drsna vrata cena lahko pišemo v brskalnik in tako nam bo splet našel ogromno zadetkov z različnimi ponudbami drsnih vrat. Takšna vrata so seveda dražja od navadnih, vendar pa nam omogočajo veliko udobja, saj se bodo avtomatsko odpirala in zapirala. To je na določenih delovnih mestih neprecenljivo. Še zlasti za tiste, ki s težkim tovorom večkrat na dan nosijo v višja nadstropja več različnih škatel s težko vsebino. 

Drsna vrata cena je ključno geslo za vse, ki jih pri drsnih vratih najbolj zanima cena novih vrat, ki bi jih radi naročili. Cena je vedno najbolj pomembna, saj ne moremo naročiti vrat, ki si jih ne moremo privoščiti. Včasih je tudi tako, da najdražja ponudba ni nujno najboljša.