Aktualne novice

Zetor rezervni deli

Standardna oprema malih kmetovalcev

Čeprav demografija po vsem svetu kaže izrazit upad podeželskega prebivalstva, je tako imenovanih malih kmetov še vedno dovolj, da jim je smiselno nameniti nekaj dodatne pozornosti. Še posebej to velja za tiste, ki se ukvarjajo s proizvodnjo, prodajo in vzdrževanjem kmetijske mehanizacije, saj dandanes brez pomoči strojev niti na manjših kmetijah ne gre več. Nekateri kosi so v takšnih okoljih tako značilni, da jih lahko opišemo kar kot standardno opremo malih kmetovalcev.

BCS kosilnica

Čeprav nam pride takoj na misel značilna modra kosilnica na dveh kolesih, obsega ponudba tega podjetja še bistveno širšo zbirko uporabnih izdelkov za obdelavo kmetijskih površin. Je pa vsaka BCS kosilnica dobro prilagojena svojemu namenu, običajno primerna tudi za obdelavo zahtevnejših terenov. Pravzaprav so na voljo zelo napredni pripomočki za obdelavo zahtevnejših parcel, pri katerih je BCS kosilnica gotovo prava izbira.

Te kosilnice so sicer v prvi vrsti namenjene obdelavi manjših površin, saj zahtevajo nekaj več dela kot uporaba traktorske kosilnice. Je pa BCS kosilnica seveda zelo vsestranska in pogosto eno izmed pomembnejših orodij v zbirki mehanizacije malih kmetov.

Zetor traktor

Prav tako značilni kot kosilnice BCS so za male kmetovalce tudi traktorji znamke Zetor. Ti imajo kar nekaj prednosti za takšne uporabnike. Tudi starejšim modelom so še vedno na voljo Zetor rezervni deli ter pooblaščeni serviserji, torej je njihova življenjska doba precej dolga. Prav tako so originalni Zetor rezervni deli na voljo v visoki kakovosti, kar še dodatno izboljšuje kvaliteto njihovih izdelkov. Seveda pa imajo traktorji zelo pomembno nalogo na vsaki kmetiji in morajo biti pripravljeni na vse mogoče izzive. Le Zetor rezervni deli ne bodo veliko pomagali, najprej bo treba izbrati dober traktor in ustrezno mehanizacijo.

Zetor traktorji so kot nalašč za male kmetovalce. Na voljo so osnovni modeli, ki prinašajo ugodno in učinkovito rešitev za obdelovanje manjših površin, pa tudi izredno zmogljivi modeli za zahtevnejše uporabnike.