Aktualne novice

Soča rafting

Soča rafting je skupinsko doživetje, ki bo okrepilo vaše vezi

Danes so v številnih podjetjih, javnih ustanovah in drugih gospodarskih panogah vse bolj priljubljeni tako imenovani team buildingi oziroma skupinsko preživljanje prostega časa zaposlenih. Vodstva številnih podjetij so prepoznala, kako pomembni so za učinkovit deloven proces odnosi v skupini. Zato se v takšnih podjetjih vse bolj pogosto organizirajo različna srečanja, preko katerih se zaposleni spoznavajo, skupinsko rešujejo določene naloge in se ob tem zabavajo. Soča rafting je prav tako lahko ena od mnogih oblik team buildinga.

Ena od značilnosti raftinga je tudi ta, da gre za skupinsko doživetje. Zato je Soča rafting izjemno priljubljena oblika team buildinga, ki se jo poslužujejo številna podjetja in zaključene skupine. Na ta način se med sodelujočimi krepijo prijateljske vezi in odnosi, ter timski duh. Poleg klasičnega raftinga se lahko dogovorite tudi za druge aktivnosti, ki jih vodijo izkušeni animatorji. Tako boste dobili celovito ponudbo s katero boste zagotovo zadovoljni.

Soteskanje Soča je ponudba, ki vas bo navdušila

Iščete vznemirljivo dogodivščino, ki vas bo navdušila? Potem je soteskanje Soča pravi odgovor za vas. Gre za zelo adrenalinsko aktivnost, ki vam ob tem nudi tudi veliko zabave in spoznavanje najbolj skritih kotičkov pritokov reke Soče. Čas, ki ga boste preživeli v čudovitih kanjonih oziroma soteskah, vam bo še prehitro minil, zato se naužijte celotne lepote naravnih toboganov, slapov in smaragdnih bazenov.

Če ste se odločili, da je to tisto kar iščete, vam svetujemo, da pobrskate po spletu in v iskalni niz vtipkate soteskanje Soča. To je ključ do najbolj celovite in ugodne ponudbe soteskanja na Soči, ki vas ne bo pustila hladnokrvnih. Adrenalinsko spuščanje po naravnih ovirah zahteva veliko mero drznosti in poguma, zato ne odlašajte in kontaktirajte izbranega ponudnika. Sestavni del ponudbe je tudi vsa potrebna oprema, ki vam zagotavlja varno spuščanje skozi soteske. In seveda izkušeni vodniki, ki so pika na i celotni ponudbi.