Aktualne novice

Rezervni deli Iveco na zalogi

Rezervni deli Iveco na zalogi

Rezervni deli Iveco so pri dobrem serviserju vedno na zalogi. Vendar pa nas pri okvari serviser vseeno opozori, da bo kakšen del potrebno tudi naročiti, saj ima on pri sebi le iste dele, ki se največkrat rabijo. Ker so dostavne službe zelo hitre, bomo tudi rezervne dele, ki jih bo serviser naročil, dobili v izjemno kratke času. Tako naše vozilo ne bo preveč časa mirovalo. Najboljši serviserji pa imajo na voljo vedno nadomestno vozilo, s katerim se bomo v času popravila lahko nemoteno vozili ter opravljali našo obrtniško storitev. 

Rezervni deli Iveco se dobijo po različnih cenah. Dobro je, da se pred naročilom posvetujemo z različnimi spletnimi stranmi, kjer so predstavljeni različni deli in njihove konkurenčne cene. 

 

Feniksbus z prevoz manjšega števila potnikov 

Feniksbus je idealno vozilo za prevoz manjših skupin. Uporabljajo se v zelo različne namene. To so tako imenovani Minibusi ali Midibusi, ki jih velikokrat srečamo v vlogi mestnih avtobusov, saj so s svojo okretno velikostjo primerni tudi za ožje ulice, vi vodijo skozi stara mestna jedra. Ravno zato jih radi uporabljajo tudi za prevoz turistov, ki v manjših skupinah potujejo po starih Evropskih prestolnicah in si želijo doživeti utrip mesta na drugačen način. 

Feniksbus je izjemno varne, narejen je iz okolju prijaznih materialov in je odporen na vse vremenske pojave ter na korozijo, ki je glavna težava vozil na splošno. Njegova poraba goriva je izjemno nizka, to je za prevoznika izredno priročno, saj imajo goriva trenutno visoko ceno. Pomembno je, da v ozračje oddaja izredno malo škodljivih emisij, ki onesnažujejo zrak in škodijo zdravju ljudi. 

Feniksbus je ožji kot večina avtobusov, ki so na voljo pri različnih ponudnikih avtobusov in to j e njegova največja prednost, ki so jo znali pri blagovni znamki Iveco dobro izkoristiti, saj so njihova vozila prisotna po vseh večjih in manjših evropskih mestih.