Aktualne novice

Prenosniki ASUS

Priljubljene znamke na trgu prenosnikov

Izbira novega prenosnika ni enostavna naloga, saj imamo na voljo celo vrsto uveljavljenih znamk. Seveda se je treba med temi odločiti le za eno, nato pa se moramo odločiti še za točen model. Lahko si nekoliko pomagamo s pregledom nekaterih priljubljenih znamk in njihovih odlik. Najbolj izstopajo tiste znamke, ki ponujajo širok nabor modelov za različne uporabnike, seveda pa bodo pogosto še boljša izbira tiste znamke, ki s svojo ponudbo ciljajo prav na določen profil uporabnikov.

Med tistimi znamkami, ki imajo široko ponudbo, gotovo izstopa ASUS. Prenosniki ASUS so prilagojeni različnim potrebam, vedno pa se ponašajo s prepričljivim razmerjem med kakovostjo in ceno. To velja že za cenejše modele, saj v nižjem cenovnem razredu ASUS močno izstopa z zanesljivimi in zmogljivimi prenosniki. ASUS ponuja kar nekaj izbire že v tem razredu, še več seveda po nekoliko višji ceni, kjer nov računalnik išče večina kupcev. V srednjem cenovnem razredu najdemo zelo prepričljive vsestranske naprave, ki v celoti pokrivajo potrebe povprečnega uporabnika. Prenosniki ASUS v višjem cenovnem razredu so še toliko bolj prepričljivi, če ciljamo na neprekosljivo zmogljivost in odlično izkušnjo pri uporabi.

Znamka, ki se osredotoča na bolj omejen spekter uporabnikov, pa je Dell. Prenosnik te znamke bodo izbrali poslovni uporabniki in drugi kupci, ki cenijo odlično izkušnjo pri uporabi sodobnega prenosnika višjega kakovostnega razreda. Dell prenosnik je odlična izbira za tiste, ki potrebujejo zanesljiv prenosnik za delo na poti – to so namreč zelo kompaktni in lahki računalniki, elegantno oblikovani prav za ta namen. Ob tem gre še vedno za napredne sodobne naprave, na katere se lahko zanesemo pri izvajanju raznovrstnih opravil. Tako Dell prenosnik zagotavlja popolno zadovoljstvo tudi zahtevnejšim uporabnikom, sploh če ti iščejo kakšne specifične odlike, recimo možnost uporabe mobilnega omrežja za dostop do interneta ali zaslon kompaktnih dimenzij z visoko ločljivostjo.