Aktualne novice

Parni sesalnik

Parni sesalnik je odličen za boljšo higieno in čistočo našega doma

Čistočo si vsakdo po svoje predstavlja, pa je še vedno zelo pomembna. Zelo je pomembno, da so prostori, v katerih se gibamo, čisti, saj smo tako lahko v njih sproščeni in se bomo dobro počutili. Zaradi nečistoče lahko pride do razvoja raznih bakterij, ki lahko povzročijo razne bolezni, tega pa si ne želi prav nihče izmed nas, saj se vsak trudi poskrbeti za svoje zdravje.

Parni sesalnik je tako odličen za boljšo higieno in pa čistočo našega doma. Čiščenje nam lahko velikokrat vzame veliko časa, če nimamo ustreznih pripomočkov. Ta sesalnik pa nam omogoča učinkovito čiščenje vseh površin v našem domu in to na okolju prijazen in gospodaren način. Za začetek čiščenja nam ni potrebno čakati veliko časa, saj se lahko segreje v le 30 sekundah.

Parni sesalnik je tako zagotovo pripomoček, ki bo olajšal naše čiščenje in nam za čistočo ne bo težko poskrbeti.

Visokotlačni čistilec Karcher K5 predstavlja izjemen dodatek našemu domu

Sama misel na čistočo nas lahko velikokrat zbega, saj je samo čiščenje lahko zelo naporno in vzame veliko dragocenega časa. A vse je drugače in lažje, če imamo za čiščenje primerne pripomočke, kateri bodo poskrbeli, da bo čiščenje prava zabava.

Visokotlačni čistilec Karcher K5 je zagotovo eden izmed teh pripomočkov, ki je izjemen dodatek našemu domu in s katerim bo čiščenje zabavno. Zagotavlja nam odlične rezultate, ne glede na to, kaj čistimo. Tri stopnje nastavitve tlaka in nastavitev detergenta zagotavljajo optimalen tlak za vsako površino. Nastavlja se ga enostavno na pištoli, led zaslon pa nam bo prikazal izbrano nastavitev.

Visokotlačni čistilec Karcher K5 je tudi zelo enostaven za uporabo in ne zavzame veliko prostora, saj lahko pištolo in šobe shranimo kar na samem čistilcu. Tako nam bo vedno na voljo in vedno bo pripravljen na uporabo.