Aktualne novice

Advanced Nutrients

Optimalna podlaga za rast rastlin

Čeprav so mnoge rastline zelo iznajdljive pri črpanju hranilnih snovi iz prsti, še vedno potrebujejo precej prilagojeno podlago. Še posebej to seveda velja v primeru, da želimo namenoma vzgojiti kar se da prepričljive rastline z bogatimi plodovi ali cvetovi. Večinoma ni dovolj, da jih posadimo kar v običajno prst, temveč moramo podlago prilagoditi zahtevam in potrebam posamezne rastline. Na srečo si lahko pri tem pomagamo že z zelo enostavnimi ukrepi.

Napredna hranila

Za najbolj učinkovito se bo izkazala uporaba naprednih hranil. Advanced Nutrients je blagovna znamka, ki že s svojim nazivom daje vedeti, da gre za uporabne izdelke za tiste, ki želijo svojim rastlinam zagotoviti kar se da optimalno podlago za rast. Z naprednimi hranili lahko poskrbimo za splošno zdravje in uspešno rast raznih rastlin, posamezni izdelki Advanced Nutrients pa so kot nalašč tudi za zahtevnejše uporabnike, ki ciljajo na prav posebne učinke – lahko se na primer poslužimo sredstev, ki pomagajo pri ukoreninjanju novih rastlin, lahko pripomoremo k hitrejši rasti, morda pa je glavni cilj pridelava bogatih plodov. V vsakem primeru Advanced Nutrients izdelki ponujajo pravo rešitev.

Drugi ukrepi

Mešanice naprednih hranil so sicer zelo raznolike in prilagojene različnim namenom. Advanced Nutrients seveda ni edina znamka, ki pripomore k boljši sestavi tal za rast rastlin. Tudi na druge načine in z drugimi izdelki je možno doseči boljše rezultate. Microbe Life je na primer znamka, ki ponuja nekaj drugačnih sredstev za isti namen. Z izdelki Microbe Life prav tako vplivamo na sestavo tal in zalogo hranil, ki jih lahko rastlina izkoristi, omogočajo pa prilagojene mešanice tudi drugačno uporabo – nekateri izdelki so primerni za enostavno pršenje po listih, drugi so namenjeni neposredno koreninam … Microbe Life spet združuje različne izdelke za različne namene, kot nalašč za zahtevnejše uporabnike. So pa na voljo seveda tudi sredstva za univerzalno rabo, ki so pisana na kožo začetnikom.