Aktualne novice

komisijska prodaja

Ne veste kaj bi naredili s starimi oblekami, čevlji, avtomobilom?

Če želite zaslužiti nekaj denarja s svojimi starimi predmeti, ne glede na to, kaj točno so, pa se vam ne da ukvarjati s tem, da bi dejansko urejali prodajo, potem obstaja neka zanimiva srednja možnost, ki se imenuje komisijska prodaja. Kar omogoča komisijska prodaja je to, da nekdo, ki želi prodati blago lahko to prinese v poslovalnico, sklene pogodbo s prodajalcem oziroma lastnikom, ter ob prodaji lahko dobi denar, ki je prišel iz kupčije, samemu prodajalcu pa plača provizijo. Če je komisijska prodaja uspešna je razmerje med izklicno ceno, provizijo in dobičkom nekaj, kar je všečno vsem vključenim partnerjem v prodaji, seveda pa se lahko zgodi tudi to, da ena izmed strani na zadovoljna s tem, kako je potekala komisijska prodaja.

Prav nobenega pravila pa ni glede tega, za katero blago lahko poteka komisijska prodaja, seveda v mejah danih zakonov države, tako da lahko preko take ponudbe dobimo celo vrsto bolj ali manj rabljenih predmetov in ena izmed stvari, ki se jo precej izplača kupiti preko druge roke so pralne plenice.

Dandanes skoraj da noben starš ne uporablja več pralnih plenic, hkrati pa obstaja tudi nekaj staršev, ki si tega želijo, pa se jim nekako ne izide, vendar na ta način lahko dobimo kvalitetne, skoraj nove, moderne pralne plenice v raznih trgovinah po znižani ceni. Če je to, da bi otroka previjali na okolju prijazen način, nekaj, kar nas zanima so pralne plenice odličen produkt za vse tiste nadobudne očete in mamice. Seveda moramo pri tem upoštevati, da so pralne plenice nekoliko bolj zapletene za uporabo in imamo lahko nekoliko težav pri tem, ko jih sprva začnemo uporabljati, vendar je s časom, ko se vsega skupaj navadimo to vedno in vedno lažje, pa tudi s časom se navadi naš otrok, ali pa plenice preraste.