Aktualne novice

Husqvarna Automower 310

Napredna vrtna oprema za osnovne uporabnike

Tudi osnovni manj zahtevni uporabniki bodo znali dodobra izkoristiti lastnosti sodobnih naprav, ki jih uporabljamo pri obdelavi vrta in okolice. Predvsem med kosilnicami je veliko izbire, v kateri bodo takšni uporabniki našli zelo privlačne izdelke glede na svoje želje in potrebe. Lahko da gre za presenetljivo napredne naprave!

Robotske kosilnice

Robotske kosilnice so med najnaprednejšimi kosilnicami, a vseeno ustrezajo tudi mnogim osnovnim uporabnikom. Ponudba je dokaj pestra – Husqvarna Automower 310 je recimo vsestranska kosilnica, ki se bo dobro obnesla v praktično vsakem okolju. Husqvarna Automower 310 se lahko uspešno sooči tudi z večjimi površinami in zahtevnejšim terenom, zato je priporočljiva izbira za širok spekter domačih uporabnikov. Manj zahtevni uporabniki pa bodo verjetno izbrali kak vstopni model, ki bo bolj smiselna izbira za manjšo površino in enostaven teren. To je morda model s številko 105, ki je najbolj osnovna različica robotskih kosilnic Husqvarna. Seveda pa se tudi Husqvarna Automower 310 in drugi naprednejši modeli odlično izkažejo na takšnih zelenicah, saj prednosti niso le v zmogljivosti, temveč tudi v nastavitvah, nadzoru in drugih funkcionalnostih.

Motorne žage

Pri urejanju okolice pridejo v poštev tudi motorne žage. Idealna izbira za osnovne uporabnike bo skoraj gotovo Stihl MS 170, ki je vsestranska motorna žaga za domačo uporabo. Stihl MS 170 se odlično obnese pri osnovnih opravilih okoli hiše, na primer pri obrezovanju drevja in čiščenju grmičevja in podrasti, lahko se uporabi tudi za pripravo drv in kakšne druge opravke. Resda ponuja zgolj osnovno zmogljivost, a že s tem zmore opraviti večino vsakdanjih opravil okoli hiše, poleg tega na račun nižje zmogljivosti pridobimo nizko težo, kompaktno velikost in zelo enostavno in udobno uporabo. Poleg tega je Stihl MS 170 tudi cenovno ugodna žaga, kar bo spet zelo po godu osnovnim uporabnikom – napredne motorne žage so namreč lahko zelo drage.