Aktualne novice

kovinske omare

Kovinske omare z drsnimi vrati

Ko vaši zaposleni stopijo v delovne prostore, se morajo pred tem seveda preobleči v delovna oblačila. Svoja oblačila pa morajo hraniti na primernem mestu. Kovinske omare so kot nalašč primerne za to vrsto shranjevanja. Postavite jo lahko pri vhodu, kjer tovrstni kos pohištva ne bo zavzel veliko delovnega prostora in vas tako ne bo oviral pri delu. 

Na trgu vam je na voljo kovinska omara v različnih velikostih in zasnovah. Zelo priljubljene so tudi kovinske omare z drsnimi vrati, ki so za uporabo še veliko bolj praktične.

Sicer pa so kovinske omare lahko namenjene tudi za shranjevanje česa drugega in ne samo vaših oblek in oblek drugih zaposlenih. Vanje lahko prav tako shranjujete različne vrste orodij. 

Kovinske omare naj bodo narejene tako, da jih boste lahko tudi zaklenili. Na ta način boste vso opremo vanje spravili na povsem varen način.

Kovinske garderobne omare po najugodnejših cenah

V vseh večjih podjetjih, v katerih delo poteka v delavnicah, skladiščih in drugih podobnih prostorih, kjer je treba primerno oblečen, je dobro, da so na voljo kovinske garderobne omare. Vanje vsi zaposleni lahko shranijo svoja oblačila. 

Kovinske omare so lahko različno velike in različno zasnovane. Naenkrat jih lahko uporablja več oseb, seveda če so dovolj velike. Sicer pa si takšne omare lahko naročite po meri. Na spletu boste našli enega od boljših ponudnikov tovrstnih omar. Sicer pa boste pri njem lahko kupili še druge vrste delovnega pohištva, na primer delovne mize, delovne regale ter podobno. 

Kovinske garderobne omare po meri vam bodo dobro služile tudi za hranjenje drugih predmetov in ne samo oblačil. Zaposleni bodo tako nad svojimi predmeti imeli veliko večji pregled in nadzor, prav tako jim bo omogočena veliko večja higiena pri delu. 

Kovinske garderobne omare po meri, ki jih boste naročili pri spletnem ponudniku, boste dobili po najugodnejših cenah na trgu.