Aktualne novice

thai massange

Katero tajska masaža je bolj primerna zame

Tradicionalna tajska masaža se izvaja že več kot 500 let. Ima pozitivne učinke pri sprostitvi telesa in duha. Masaža je zelo učinkovita zaradi sprostitve energijskih linij, ki jih imamo na telesu. Zagotavljan nam boljšo fleksibilnost in hitrejšo regeneracijo telesa. Med drugim masaža vzdržuje ravnotežje telesa in emunskega sistema. Tako da v kolikor se je vaše počutje poslabšalo vam priporočamo, da obiščete masažni salon.

Razlika med tradicionalno tajsko masažo in sodobno tajsko masažo je v prijemih. Tradicionalna tajska masaža ohranja strategijo masiranja, ki se ohranja že vrsto let. Pri sodobni tajski masaži pa gre za spremembo tehnike in se večjo poudarek daje na čim hitrejši regeneraciji telesa. Tradicionalna tajska masaža vključuje sprostitev duha, kar promaga ljudem, ki so pod konstantnim stresom.

Zagotovo pa bo tajska masaža tudi pripomogla k izboljšanju gibljivosti in lažjemu opravljanju dnevnih aktivnosti doma, kot tudi v službi. Zato se je bistvo, da sem med samo masažo dodobra spočijete in začutite pozitivno energijo, ki vam jo nudijo strokovnjaki ob izvajanju masaže.

Kaj se običajno zgodi po masaži?

Sama masaža običajno deluje nekaj dni in vsako telo je pod nekim pritiskom. Med samo masažo se je izvajal pritisk na mišice, ki niso bile navajene takšnega napora in s tem je povezana tudi reakcija telesa. Obisk masažnega studia vam priporočamo večkrat, da se v prvi fazi telo navadi pritiska in sprememb. V drugi vrsti pa se bo telo učvrstilo in telo bo med drugim dobilo hitrejši pretok krvi, kar pa bo posledično pomenilo boljše počutje.