Aktualne novice

Kardani za prenašanje moči na napravo

Kardani za prenašanje moči na napravo

Kardani so pogonske gredi, ki delujejo tako, da prenašajo moč na napravo, ki jo vozi traktor. Zelo so pomembni v kmetijstvu. Ker se lahko včasih tudi pokvarijo, moramo imeti na zalogi vedno vse rezervne dele, s katerimi lahko kardan popravimo. Eden izmed zelo iskanih delov je tudi lažja sklopka kardana, ki jo moramo zamenjati tudi večkrat na leto. 

Kardani se lahko naročijo pri različnih ponudnikih, širom po Sloveniji. Nekateri dobri prodajalci nam lahko nadomestne cevi za kardane po želji tudi režejo po vaših željah. Poleg cevi pa so na voljo tudi utorne vilice, dvojni zglobi, itd. 

Kardani se lahko naročijo tudi na spletu. Po naročilu bodo naslednji dan že pri nas in tako bomo lahko zopet nadaljevali z delom. 

 

Rezervni deli SIP po ugodni ceni

Rezervni deli SIP so na voljo pri našem najbližjem prodajalcu, ki se posveča prodaju rezervnih delov za traktorje ter za ostalo kmetijsko mehanizacijo. Ker se v Sloveniji veliko ljudi ukvarja s kmetijstvom so rezervi deli vedno potrebni. Vsak dan se namreč lahko kaj okvari in kmet takrat potrebuje dobro trgovino, kjer bo lahko brez težav kupil potrebne rezervne kose. 

Rezervni deli SIP so na voljo v kmetijskih trgovinah, kjer imajo zaposlene usposobljene strokovnjake, ki nam bodo brez težav svetovali. Polet gega nam bodo vedno lahko uredili kakšen gotovinski popust. V kolikor pa bomo kupili veliko količino rezervnih delov, nam bodo zagotovo nudili količinski popust ter nam tako omogočili velik prihranek denarja. 

Rezervni deli SIP morajo biti kupljeni pri prodajalcih, ki imajo dolgoletne izkušnje in tudi potrebno znanje iz mehanike, saj nam bodo le tako znali pravilno svetovati in povedati, kateri rezervni del SIP je potreben za našo napravo. Vedno ko se nam nekaj pokvari potrebujemo strokovnjaka, ki bo takoj vedel kaj je narobe ter na to tudi priskrbel in po potrebi naročil.