Aktualne novice

Sesalnik za pepel

Karcher za najzahtevnejša opravila pri čiščenju

Stanovanje lahko brez težav očistimo že z metlo in krpo, a hitro bo treba poseči po drugi opremi, če se soočimo s kakšnimi zahtevnejšimi opravili.

Čiščenje stekla

Steklo je za čiščenje zelo neugodno. Najprej že s tega vidika, da se na prozorni gladki površini pozna vsak odtis, torej je treba okna in druge steklene površine redno čistiti. Druga nevšečnost pa je ta, da tudi po čiščenju na steklu ostanejo lise in sledovi. Teh ne bo, če uporabimo čistilec oken Karcher. Napredna naprava za čiščenje stekla je pri teh opravilih naravnost nepogrešljiva, s tem da je treba seveda izbrati zanesljiv izdelek uveljavljenega proizvajalca. Čistilec oken Karcher zagotavlja idealne rezultate, ki bodo po godu tudi zahtevnejšim uporabnikom. Resda so na voljo tudi cenejši izdelki, ki pa ne bodo zmogli ponuditi primerljivih rezultatov – če se soočamo z zahtevnejšimi opravili pri čiščenju, je dobro zanje izbrati najboljšo razpoložljivo opremo. Čistilec oken Karcher bo svojo ceno brez težav upravičil, tudi z dolgo življenjsko dobo in garantiranim zadovoljstvom na dolgi rok.

Čiščenje pepela

Tako kot steklo tudi pepel predstavlja velik izziv pri čiščenju stanovanja. Pravi odgovor je seveda sesalnik za pepel, ki je posebej prilagojen tej zahtevni nalogi. Spet bo najbolje pobrskati po ponudbi blagovne znamke Karcher, saj v njej najdemo tudi zanesljive izdelke te vrste. Sesalnik za pepel pravzaprav deluje povsem enako kot običajen sesalnik, je pa naprava nekoliko nadgrajena, da ji tudi pepel ne pride do živega. Največjo razliko naredijo prilagojeni zračni filtri, ki ne bodo prepustili finih drobcev pepela, poleg tega pa ima tak sesalnik običajno kovinske dele, ki so kos tudi vročemu pepelu in ogorkom. Sesalnik za pepel je nujna oprema za vse, ki se pogosto soočajo s čiščenjem pepela, saj bistveno poenostavi to opravilo in seveda prinese tudi boljše rezultate. Še posebej, če gre za napravo priznane znamke Karcher.