Aktualne novice

Industrijski sesalec

Industrijski sesalec za suho in mokro čiščenje

Industrijski sesalec lahko uporabljamo vsi, ki potrebujemo močan in zelo zmogljiv sesalec. Vsak sesalec ima to lastnost, da posesa vso umazanijo, ki se nabere na površinah. Uporaba sesalca je zelo praktična, saj ne dviguje prahu in zato ga med čiščenjem ne vdihujemo. Filtri pa omogočajo, da sesalec v prostor oddaja prečiščen zrak. Industrijski sesalec ima veliko sesalno moč in dvojni motor. Z njim lahko kombiniramo suho čiščenje z mokrim, kar je dodatna prednost industrijskega sesalca. Priključimo ga na napajalni kabel, ki je zelo dolg. Tako lahko z njim lahko očistimo zelo velike prostore.

Industrijski sesalec se zelo enostavno očisti in je zelo lahek za prenašanje in transport. Ima zelo stabilno posodo, ki je odporna na rjavenje in nabiranje razne trdovratne umazanije.

Industrijski sesalec ima tudi nastavljivo kovinsko sesalno cev, ki pobira tekočo ali suho umazanijo. Taki sesalci se kupijo v spletnih trgovinah, ki so založene s pripomočki za profesionalno rabo.

Parni sesalnik za temeljito čista tla

Parni sesalnik uporabljamo vsi, ki si želimo s paro razkužiti tla. Pri tem ne potrebujemo nobenih dodatnih čistil, saj para prodre v vsako poro in uniči vse bakterije, ki prežijo na naše zdravje. Parni sesalnik je izjemno enostaven za uporabo. Vse kar potrebujemo je voda in elektrika. S parnim čistilcem ne bomo potrebovali nobenih kemikalij, saj nam bo vse očistil s pomočjo pare.

Parni sesalnik je enostaven za prenašanje, saj je zelo lahek . S parnim sesalnikom lahko očistimo tudi naša okna in tuš kabino. Zelo hitro se segreje in je takoj na voljo za uporabo in čiščenje. Navadno ima v kompletu tudi različne nastavke in krtače.

Parni sesalnik priporočamo tudi starejšim, ker ga bodo z lahkoto uporabljali in si zaščitili dom pred nečistočami. Kupimo ga v vseh bolje založenih trgovinah, lahko ga pa najdemo tudi na spletu, kjer imajo pestro ponudbo teh sesalnikov.