Aktualne novice

Husqvarna

Husqvarna pomeni kvaliteto

Husqvarna je blagovna znamka s tradicijo. Podjetje se ukvarja s proizvodnjo različnih naprav, ki nam pomagajo pri delu na vrtu, v gozdu, v parkih, pri čiščenju okolice našega doma, čiščenju snega in še veliko več. So ponosni proizvajalci delovnih oblačil ter oblačil za prosti čas. Izdelujejo tudi sesalnike, sekire, prezračevalnike, gozdarsko orodje, akumulatorske stroje in še kaj.

Husqvarna se nahaja v večini evropskih držav in ima zastopnike širom po svetu. Veliko ljudi se zaveda, da je Husqvarna blagovna znamka, ki garantira visoko kakovost. Najbolj so znani po svojih kosilnicah, ki so lahko vrtne, robotske, Zero-turn ali pa vrtni traktorji in komunalni Riderji. Vse to lahko najdemo v njihovem naboru izdelkov.

Husqvarna proizvaja tudi Trimerje s katerimi očistimo vsako površino. Kdor si želi proizvod, ki ne bo povzročal hrupa, se bo odločil za akumulatorsko napravo, ki ima izredno tiho delovanje. Baterija se bo po izpraznitvi hitro napolnila in tako bila hitro primerna za uporabo.

Škarje za živo mejo na akumulatorski pogon

Škarje za živo mejo imajo lahko vgrajen akumulator, ki bo omogočal dolgo obrezovanje hitro polnjenje baterije. Z lahkimi in tihimi akumulatorskimi škarjami boste hitro dosegli želene rezultate. Tudi neizkušeni delavci bodo z lahkoto usvojili tehniko obrezovanja grmov, živih mej in ostali rastlin.

Škarje za živo mejo morajo imeti dolgo rezilo, da lahko dosežemo tudi višje predele žive meje. Rezila so navadno nastavljiva in nam omogočajo vsestransko rabo.

Škarje za živo mejo ne predstavljajo prevelikega stroška, tako si ga lahko kupi vsakdo, ki bi si želel skrajšati čas obrezovanja domačih rastlin. Krajšanje vej pri grmovju je izredno zamudno delo, ki pa mora biti natančno opravljeno. Pri tem nam bodo dobre električne ali bencinske škarje v veliko pomoč. Vsaka večja trgovina z napravami za urejanje vrta ima v svoji ponudbi tudi škarje za živo mejo, ki bodo poskrbele za zavidljiv videz naše žive meje.