Aktualne novice

Robotska kosilnica

Husqvarna kosilnice s košaro

Husqvarna kosilnice so postale zaradi svoje učinkovitosti ter dobro opravljenega dela izjemno priljubljene pri uporabnikih. V pomladnem času se ljudje veliko posvečamo ureditvi okolice. Vsaka hiša ima večjo ali manjšo zelenico, ki jo mora gospodar skrbno pokositi. S pomočjo dobre kosilnice, bo delo opravil enostavno ter učinkovito.

Husqvarna kosilnice so na voljo v različnih modelih. Nekateri modeli so primerni za manjše trate, določeni pa so idealni za košnjo večjih zelenih površin. Kosilnice Husqvarna so zasnovane tako, da lahko travo kosijo tudi na zahtevnih površina, pobočjih ter jarkih.

Husqvarna kosilnice imajo izjemno močan motor in pogon na vseh kolesih, ki nam med košnjo pomaga pri potiskanju kosilnice naprej ter nazaj. Če želimo, ji lahko na zadnji del dodamo uporabo košaro, v katero se nabere pokošena trava, tako nam po zaključku dela ni potrebno grabiti ter pospravljati odpadnih rastlin.

Robotske kosilnice nam prihranijo veliko časa

Robotske kosilnice so primerne za vse moderne gospodarje, ki veliko časa preživijo v službi ter nimajo na voljo prostih dni, ko bi lahko pokosili travo okrog svojega doma. S pomočjo robotska kosilnice enostavno lahko uživamo z družino, medtem ko kosilnica opravlja svoje delo. Prednost teh kosilnic je tudi izjemna tihost ter neslišnost motorja. To nam omogoča tudi nočno košnjo zelenice, saj ne bomo motili svojih sosedov med spancem.

Robotske kosilnice lahko premagujejo tudi večje naklone in se bodo brez težav ognile vsem gredicam ter grmičevju. Vgrajene ima namreč izredno natančne senzorje, ki ji omogočajo obvoz vseh ovir. Ker ima robotska kosilnica vgrajen sistem za mulčenje trave, bo na koncu pokošena trava enakomerno razporejena po površini.

Robotske kosilnice delujejo na akumulator, ki ga po uporabi enostavno napolnimo. Močna baterija omogoča dolgotrajno košnjo ter majhno porabo elektrike. Po končanem delu se kosilnica enostavno vrne do postaje za polnjenje, tako nam je ne bo potrebno iskati. Brez težav jim bomo lahko zaupali ureditev naše zelene trate.