Aktualne novice

Huawei servis Ljubljana

Huawei servis Ljubljana pri okvari tipk za glasnost

Huawei servis Ljubljana se lahko pokliče tudi v takrat, ko se nam pokvarijo tipke ob strani, ki jih uporabljamo za nastavitve jakosti zvonjenja. Vsak telefon ima možnost, da si po želji prilagodi moč zvonjenja telefona. Pri mlajših uporabnikih jakost ni toliko pomembna, medtem ko pa je pri starejših precej bistvenega pomena. Če jakost ni dovolj močno nastavljena, starejši klica ne slišijo, zato si morajo nastaviti najvišjo možno glasnost. 

Huawei servis Ljubljana nam bo pri težavah s tipkami za glasnost, telefon natančno pregledal in določil vrsto napake. Takšne napake se odpravijo po precej nizkih cenah, zato se večina lastnikov odloči za takojšnje popravilo. Običajno nam serviserji napako popravijo v treh dneh in nam telefon po popravilu sami pošljejo na domači naslov. 

Huawei servis Ljubljana nam bo na popravilo garantiral saj nekaj mesečno garancijo. To je pri vsakemu popravilu obvezno, saj s tem kupec ve, da so telefon popravili. Brez garancije pa žal ne moremo vedeti ali so serviserji naredili obljubljeno delo ali ne. 

Servis mobilnih telefonov potrebujemo zaradi stika telefona s tekočino

Servis mobilnih telefonov lahko v veliko primerih uporabniki potrebujejo, ker je njihov telefon žal prišel v stik s tekočino. Veliko novejših telefonov je že odpornih na vodo ter ostale tekočine. Večina starejših modelov pa še vedno ne nudi te prednosti. Če se želimo pred morebitno okvaro zaradi stika z vodo predčasno ubraniti, je priporočljivo, da si kupimo telefon na katerega voda ne bo vplivala. 

Servis mobilnih telefonov je pri stiku telefona z vodo precej omejen. Zelo redko nam namreč pri omenjeni težavi rešijo telefon. Če pride tekočina do vitalno pomembnih delov, se nam bo telefon zagotovo pokvaril. 

Servis mobilnih telefonov bo naš pametni telefon pregledal in ugotovil, ali je napravi še mogoče pomagati ter nas kasneje obvestil o ceni potrebnega popravila.