Aktualne novice

Epoksi tlaki se lahko uporabljajo tudi kot tanek zaščitni premaz

Epoksi tlaki se lahko uporabljajo tudi kot tanek zaščitni premaz

Vsak posameznik si seveda želi tega, da ko po napornem delovnem dnevu pride v svoj dom, se lahko uleže in si odpočije. Velikokrat pa seveda to ni možno, saj nas čakajo razna hišna opravila, ki se bodo le nabirala, če jih sproti ne bomo opravljali. Zelo pomembno je tudi čiščenje, saj je zelo potrebno, ker je pomembno, da živimo v čistoči.

Epoksi tlaki so tako več kot idealna rešitev za vse, ki si želijo, da bo njihov dom neprestano sijoč in ne bo zahteval toliko čiščenja. V današnjih dneh se le ti vse bolj pogosto uporabljajo tudi za stanovanjske gradnje. Sam premaz poskrbi za to, da se podlaga ne obrablja in da je s čiščenjem olajšano naše delo, saj je potrebno veliko manj čistiti. 

S samimi epoksi tlaki lahko tudi impregniramo beton, tako da  smolami premažemo beton, v katerega smole prodrejo in izboljšajo mehansko odpornost betona. Gre torej za nakup, nad katerim zagotovo ne bomo razočarani, pa tudi sama cena ni previsoka, tako da si jih lahko privošči prav vsak izmed nas.

Samorazlivni epoksi tlak predstavlja izjemno zaščito za mehansko in kemijsko obremenjene površine

V današnjih dneh je veliko delovnih mest, v katerih se opravljajo razna dela, za katera so potrebna zares čvrsta in trdna tla. To pa zaradi tega, ker se opravljajo razna mehansko težka dela in pa razna kemijska dela, ki lahko privedejo do trajnih poškodb tal, če za to ustrezno ne poskrbimo.

Samorazlivni epoksi tlak je tako idealna rešitev, saj nam predstavlja izjemno zaščito za zelo mehansko in kemijsko obremenjene površine, s katerimi se seveda srečujemo v raznih industrijskih obratih in pa tudi trgovskih centrih.

Samorazlivni epoksi tlak ima debelino, ki dosega 2 do 3 milimetre in je zaradi postopka samorazlivnosti zelo gladka, enostavna za čiščenje ter izjemno čvrsta in estetsko dovršena.