Aktualne novice

Iveco Daily

Dolgoživi minibusi

Vsak operater minibusov gotovo od svojih vozil pričakuje brezhibno delovanje in si želi kar se da dolge življenjske dobe. A pri tem se težko izognemo nekakšni loteriji – v končni fazi je zadovoljstvo z izbranim vozilom odvisno od neštetih dejavnikov, tako večjih kot manjših, ki vplivajo na življenjsko dobo in delovanje minibusa. Lahko pa tveganje na različne načine močno zmanjšamo – najlažje seveda tako, da izberemo zanesljiva vozila priznanih znamk, izstopajo predvsem minibusi Iveco Daily in Feniksbus.

Katere prednosti prinaša Iveco na področje minibusov? Posebne pohvale si vsekakor zasluži prav dolgoživost teh vozil. So namreč izredno vzdržljivi, odporni na vse mogoče dejavnike tveganja, tudi pri redni uporabi brez težav dolga leta navdušujejo operaterja, voznika in potnike. Gre seveda za kombinacijo določenih ključnih lastnosti, ki zagotavljajo takšne rezultate.

Poseben dejavnik so na tem področju tudi Iveco Daily rezervni deli oziroma pripadajoči rezervni deli za Feniksbus. Iveco se prav s svojim servisom v primerjavi s konkurenco zelo izkaže. Iveco Daily rezervni deli so na voljo pri vseh pooblaščenih serviserjih in omogočajo hitro in učinkovito popravilo v primeru težav. Pa tudi sami servisi so neprecenljivi – že pri rednih vzdrževalnih in servisnih posegih igrajo pomembno vlogo pri zagotavljanju dolge življenjske dobe in nemotene uporabe vozila. Kakovostni Iveco Daily rezervni deli dodajo le piko na i, enako seveda velja za dele, ki jih zahteva Iveco Feniksbus.

Ne glede na to, za kakšno vrsto uporabe potrebujemo minibus, bo dolga življenjska doba gotovo velika prednost. Iveco je s tega vidika privlačna opcija, saj že v izhodišču zagotavlja zadovoljstvo pri uporabi njihovih minibusov Daily in Feniksbus, predvsem pa prekosi konkurenco pri dolgoročni uporabi. Takrat se izkažejo prednosti dobrega servisa, svoje pa dodajo še Feniksbus in Iveco Daily rezervni deli. Vsekakor se splača preveriti, ali ponuja Iveco pravo rešitev za določene potrebe – kakovost in dolgoživost vozil sta univerzalni odliki za vsakega uporabnika.