Aktualne novice

Dokumentni sistem

Dokumentni sistem nam pomaga pri urejanju različnih dokumentov

Dokumentni sistem nam pomaga pri poslovanju in nam izboljša celotni poslovni proces. Velikokrat se zgodi, da imajo v podjetjih neurejene dokumente, ker enostavno nimajo dovolj časa, da bi se natančno posvetili vsem pogodbam, računom ter dopisom, ki jih je potrebno urediti. Kadar podjetje dobro posluje, ima navadno izredno veliko dela z prodajo in tako zanemarja vso dokumentacijo, ki se hitro nabira na policah.

Dokumentni sistem nas reši pred večurnim iskanjem določenih dopisov po predalih in nam omogoča hitrejše poslovanje. S pomočjo dobrega sistema imamo lahko dokumente vedno pri roki in pripravljene takoj, ko jih potrebujemo. Brez dobrega sistema zaposleni ne morejo imeti natančnega pregleda nad vsemi dokumenti ter pogodbami, ki so za podjetje ključnega pomena.

Dokumentni sistem nam lahko tudi zniža stroške in nam prihrani marsikatero uro dela. Preko računalnika ter ustreznega programa bomo enostavno potrjevali dokumente v elektronski obliki ter iskali po vsebini celotnega podjetja.

Kadrovska mapa za zaposlovanje novega kadra

Kadrovska mapa nam v podjetju koristi v različnih situacijah. Vodja kadrovske službe moramo imeti vse podatke o zaposlenih hitro pri roki. Na enem mestu moramo imeti zbrane vse potrebne podatke, ki so relevantni ter pomembni. Kadar smo zaposleni v ogromnem podjetju žal ne moremo poznati vseh, ki so tam zaposleni in ravno zato je pomembno, da imamo na enem mestu zbrane vse ključne informacije o določeni osebi.

Kadrovska mapa mora vključevati različne podatke, kot so na primer: kakšno izobrazbo je pridobil določen delavec in kaj vse zna oziroma katere so njegove najboljše veščine. Pomembno je, da mapa vsebuje tudi podatke o dodatnih izobraževanjih, ki jih je delavec pridobil ter kakšne so njegove najboljše kompetence in veščine.

Kadrovska mapa nam pomaga tudi pri vodenju postopka za zaposlitev. Z dobrim sistemom bo naš kadrovski sistem deloval brezhibno ter omogočal pregleden vpogled v naše zaposlene.