Aktualne novice

Cena elektroinštalacij

Cena elektroinštalacij zanima vsako bodočo stranko

Cena elektroinštalacij je vedno glavni kriterij po kateremu izbiramo svojega bodočega elektroinštalaterja. Če si želimo najeti dobrega in strokovno podkovanega mojstra, pa ne smemo gledati le na ceno. Res je, da najdražji mojstri zagotovo ne bodo najboljši, vendar pa so tudi tisti najcenejši običajno slabši, kot bi si mi želeli. Zato je izredno pomembno, da poiščemo neko zlato sredino, ceno, ki smo jo pripravljeni še plačati in s tem dobiti tudi kvalitetnega strokovnjaka. 

Cena elektroinštalacij je seveda precej velika. Že sama dokumentacija nas bo na začetku stala nekje med 300 in 600 evri, lahko pa tudi več. Končna cena je zagotovo odvisna od kompleksnosti objekta in projekta za katerega smo najeli mojstra. 

Cena elektroinštalacij naj bi se v povprečju gibala nekje okrog 3000 evri, kar je precej zajeten kup denarja. Zagotovo se z mojstrom lahko pogodimo za odlok odplačila ali za plačilo na obroke. Tudi po tem ali ti gre mojster na roko ali ne, se vidi poštenost človeka, s katerim sklepaš pogodbo. 

Meritev električnih inštalacij lahko naročimo pri različnih podjetjih

Meritev električnih inštalacij so pomembne, ko želimo izvedeti kakšna je izolacijska odpornost med vodniki, ki so pod napetostjo Poleg tega se s tem pregleduje tudi izolacijska uporabnost protu ozemljenemu vodniku, ki ga ima vsak dom. 

Meritev električnih inštalacij nam prikaže tudi če se pojavijo kakšne nepravilnosti, kar mora biti takoj odpravljeno. Elektroinštalater bo preveril ali je pravilno deluje združena in obratovalna ozemljitev. Nato bo preveril električno neprekinjenost zaščitnega tokokroga. Cena je odvisna od števila tokokrogov. Manj tokokrogov kot imamo, nižjo ceno nam bodo postavili. 

Meritev električnih inštalacij se tako izvajajo v stavbah, kjer imamo manj kot 10 tokokrogov, v stavbah kjer imamo med 10 in 20 tokokrogov in tam kjer imajo več kot 20 tokokrogov. Vsaka storitev je objavljena na spletu, zato se bomo lahko hitro pozanimali koliko bomo morali plačati.