Aktualne novice

bet at home slovenia

Bet at home znana kot zanesljiva

Avstrijci vsaj med Slovenci veljajo za zelo natančne, odgovorne, stroge in zanesljive ljudi. Zato tudi ni presenečenje, da stavnica Bet at home velja za zanesljivo, korektno stavnico, ki je ena od vodilnih v Evropi. Prav tako ni presenečenje to, da najbolje pokriva prav športne dogodke, ki se odvijajo v Evropi. Med Slovenci je Bet at home priljubljen še zaradi tega, ker je spletna stran prevedena v slovenski jezik, zato bodo odlično razumeli vse tudi posamezniki, ki sta jim tuji angleščina in nemščina. Kot sosedi Avstrijcev so Slovenci na njihovem radarju, kar je najverjetneje razlog za prevod v slovenščino. Stavnico Bet at home v slovenščini je mogoče najti na tem naslovu: https://www.betsonhand.com/sl/bet-at-home/ 

Bet at home vključuje amaterske lige

Ko se igralec stav odloča, v kateri stavnici bi najraje stavil, bo najprej preveril, katera stavnica pokriva kateri šport. Ljubitelj nogometa se bo zagotovo odločil za stavnico, ki omogoča stave na nogomet in vključuje njegove najljubše nogometne ekipe. Po drugi strani se bo navdušenec nad konji in konjskimi dirkami odločil za stavnico, ki najbolje pokriva ta šport. Stavnica Bet at home je znana po tem, da ima v svoji ponudbi tudi športe, ki so manj priljubljeni in lige, ki so manj priljubljene. Treba je razlikovati med profesionalnimi ligami in amaterskimi ligami. V amaterski ligi igrajo igralci, ki za igro niso plačani ali prejmejo res majhno plačilo. Pri amaterskih ligah je glavni namen čista zabava.

Bet at home navdušuje s kvotami

Dodana vrednost, ki jo lahko ponuja športna stavnica, so bonusi, ki začetne uporabnike spodbudijo k pogumnemu igranju in mu dajo nek začetni kapital. Športna stavnica z bonusom izkaže dobrodošlico in pokaže zaupanje v igralca ter ga spodbudi, da naredi prvi korak in se preizkusi v stavah in da preizkusi svoje poznavanje športov, nad katerimi se navdušuje. Zelo veliko je govora o kvotah, ki naj bodo konkurenčne. Glede na veliko izbiro stavnic se mora stavnica Bet at home potruditi, da igralcu ponudi nekaj, kar ni na voljo v drugih spletnih stavnicah.