Aktualne novice

Baterijski vrtalnik ima lahko vgrajeno brezkrtačno tehnologijo motorja

Baterijski vrtalnik lahko uporabimo povsod

Baterijski vrtalnik je izredno praktičen, saj ga, zaradi izjemno močne ter zmogljive baterije, lahko uporabimo povsod. Odnesemo ga lahko s seboj na vikend ali v kakšno starejšo hišo, kjer ni elektrike. Lahko ga imamo na gradbišču, kjer bomo z lahkoto zvrtali luknje, ko bomo postavljali nastavke za delo. Vsi profesionalni delavci imajo na zalogi več vrtalnikov, s katerimi odlično opravljajo svoje delo. 

Baterijski vrtalnik ima lahko vgrajeno brezkrtačno tehnologijo motorja, ki u zagotavlja visoko učinkovitost. Vsi baterijski vrtalniki so narejeni zelo natančno ter imajo izredno kompaktno obliko. Proizvajalci se trudijo, da izdelajo čim lažje baterijske vrtalnike, tako da z njimi brez težav tudi dlje časa delamo. 

Baterijski vrtalnik ima tudi do 15 stopenj različnih nastavitev navora. To mu omogoča, da zelo enakomerno vijači v različne materiale, s katerimi se srečuje. Njegova ergonomska oblika predstavlja pravo udobje za vsakega uporabnika. Vsak baterijski vrtalnik ima priložen hitri polnilnik, zaponko za pas ter magnetno držalo nastavkov. 

 

Spajkalnik za prvovrstno spajkanje

Spajkalnik lahko kupimo v vsaki bolje založeni tehnični trgovini. Na voljo imamo več vrst različnih spajkalnikov, ki se razlikujejo po obliki, velikosti ter zmogljivosti. Kupimo lahko takšne, ki imajo le 25 Wattov moč ali pa se odločimo za profesionalnega, ki velikokrat presega moč 300 Wattov. S spajkanjem staljeno kovino povežemo z različnimi kosi druge kovine. 

Spajkalnik lahko dobimo v vsaki bolje založeni domači delavnici. Vsakdo, ki se spozna na kovino se lahko preizkusi tudi v spajkanju. Dober spajkalnik ima robustno ogrodje in ergonomsko obliko, ki nam pomaga pri natančnem delu. 

Spajkalnik kupimo v kompletu, kjer poleg spajkalnika najdemo tudi stojalo za odlaganje spajkalnika med delom. V vsakem kompletu je tudi čistilna gobica ter spajkalna žica. S spajkalnikom lahko popravimo napeljavo za LED luči ter razne električne kontakte. Cena spajkalnika ni visoka, tako da si ga lahko privošči vsak.