Aktualne novice

All on 4 v Sloveniji po najbolj dostopni ceni

All on 4 v Sloveniji po najbolj dostopni ceni

All on 4 v Sloveniji lahko vpišemo v spletni brskalnik in že bomo dobili najboljše in najbolj zanesljive zobne ordinacije, ki bodo poskrbele, da bomo po končanem posegu imeli lep nasmeh in čvrst ugriz. Tako bomo lahko ponovno jedli tudi trše stvari, ki smo se jim v zadnjih letih odpovedovali, zaradi bojazni pred bolečinami in težavami s svojimi krhkimi in uničenimi zobmi. 

All on 4 v Sloveniji je tako geslo, ki nam pomaga najti strokovnjaka na področju zobne kirurgije. Vedno, ko je za določeno storitev na voljo veliko ponudnikov, moramo paziti, da med vse izberemo dobrega in kvalitetnega kirurga, ki ima potrebno znanje, da nam bo zobne vsadke namestil brez težav. Pomembno pa je tudi, da po posegu ne bomo imeli nobenih komplikacij. Ravno zato, je izbira dobrega kirurga včasih težavna, saj ne moremo stoprocentno vedeti, kateri zobni kirurg je najboljši. Vse kar lahko naredimo je le to, da zaupamo znancem, ki so pred nami že uspešno prestali poseg namestitve implantatov. 

Zobni implantat za odpadli zob

Zobni implantat lahko reši tudi situacijo v kateri smo zaradi nepazljivosti izgubili zdrav zob. Včasih se zgodi, da zaradi padca ali udarca izgubimo enega izmed naših zob. Ker je to navadno sprednji zob, si želimo, da bi ga lahko čimprej zamenjali in si ponovno omogočili kvalitetni prehranjevanje in lep nasmeh. Na srečo je z napredkom zobne tehnologije to izredno enostavno. Še zlasti pri tistih, ki imajo zdrave in čvrste čeljusti.  

Zobni implantat lahko namreč namestijo le v čeljust, ki je lepo negovana, ne krvaveča in zdrava. Ravno zato je pri tistih, ki implantate potrebujejo zaradi bolezenskega stanja zob, včasih nemogoče takoj vsaditi implantate, saj si morajo najprej pozdraviti celotno čeljust. Šele nato lahko implantolog mirno in varno opravi svoje delo. Včasih je zdravljenje čeljusti bolj dolgotrajno kot celoten postopek namestitve implantatov.