Aktualne novice

akumulatorji za traktorje

Akumulatorji za traktorje

Zanje je značilno, da so različne dimenzije, zmogljivosti, cenovni razred in življenjsko dobo.

Akumulatorje za traktorje lahko kupimo na mnogih bencinskih črpalkah, tudi zelo ugodne, zmogljive in visokokvalitetne, ter so prilagojeni vsakemu posameznemu tipu vozila. Prodajalci vam bodo strokovno svetovali in ponudili pomoč pri ustrezni izbiri.

Akumulatorji za traktorje in kmetijsko mehanizacijo z visokim zagonskim tokom je odporen na tresljaje. Saj imajo posebno dobro okrepljeno konstrukcijo.

Akumulatorji za traktorje so večinoma brez vzdrževanja in ravno zato vam ni potrebno dolivati vode.

Akumulatorji za traktorje imajo tudi polnilec. Polnilec za vzdrževalno polnjenje je primeren do 100 Ah. Posebej je primeren za kmetijske stroje, ki se uporabljajo samo sezonsko. Elektronsko krmiljenje poskrbi, da deluje popolnoma samodejno in optimalno potni, ter vzdržuje akumulator. Tako podaljša življenjsko dobo, moč in zmogljivost akumulatorja.

Polnilec ima varovalo pred kratkim stikom. Ravno zaradi tega ne pride do iskrenje, ce se poli nenamerno dotaknejo, na primer se ga lahko napačno priklopi akumulator. Polnilec je tudi vodoodporen in primeren za rabo na prostem, naj si bo v dežju ali snegu.

Obračalnik Sip rezervni deli

Obračalnik Sip rezervni deli lahko kupite v mnogih podjetjih po Sloveniji. Podjetje Sip je slovensko podjetje, ki proizvaja kmetijsko opremo. Poleg obračalnikov so znani tudi po kosilnicah, strojev za spravljanje koruze, trosilci za gnoj, nakladalcev prikolic. Obračalniki Sip so najbolj znani in tradicionalni obračalniki. Njihova naloga je, da služijo raztrosu, obračanju in zgrabljanju sveže in suhe krme.

Potrošnik se lahko odloči med različnimi tipi obračalnikov.

Sipovi obračalniki so kakovostno grajeni in so zelo funkcionalni. Ne smemo pozabiti, da so zelo dobro dodelani, saj lahko najtežja dela spremenijo v preprosta in enostavna. Obračalniki Sip so stabilni, raznos trave pa mora biti enakomeren in sorazmeren. Nastavljive vrtavke delo močno olajšajo, saj omogočajo izjemno dobro prilagajanje terenu.

Obračalnik Sip rezervni deli imajo pomembno vlogo. Podjetje Sip se popolnoma zaveda, da pri delu kmetijskih opravil pride do poškodb pri kmetijskih strojih. Ravno zaradi tega, vam priporoča, da lahko kupite rabljene rezervne dele in tudi nove prodaja po ugodni ceni.