pustni dodatki
Novice

Če bi otroci vladali svetu

Vsakoletni praznik maškar in pustnih mask je za vsakega otroka poseben dogodek, ko mu starši končno enkrat dovolijo, da gre lahko v šolo oblečen tako, kot mu naroča njegova domišljija. Če bi bili otroci glavni, bi imeli pust vsak teden. Nekje v sredini tedna bi imeli dan, ki bi mu rekli pustnik. Na ta dan bi bilo prepovedano priti v šolo ali službo v oblekah, ki bi bile preveč dolgočasne. Največja sramota bi bila, da bi na pustnik prišli v šolo oblečeni enako kot na primer v četrtek. 

Če bi otroci imeli glavno besedo, bi bili pustni dodakti obvezen oddelek v vsaki trgovini, saj bi približno ena sedmina naših oblačil morala biti veliko bolj domišljena, kot običajno. Vsaka trgovina bi imela posebne pustne oddelke, kot na primerpustni kostumi za otroke in pustni kostumi za odrasle. 

Pustni dodatki za odrasle na internetu

No, otroci pravzaprav zelo verjetno ne bodo zavladali svetu. Ampak resnica je v tem, da je tudi v vsakemu odraslem še vedno del otroka. Vsak med nami je namreč enkrat bil otrok in spomini ter izkušnje tistega časa so ostali del nas. Naj bo pust en dan v letu, ko dovolimo skritemu otroku v nas, da spet oživi in za en dan kraljuje nad našim življenjem. Obdajmo svoja dolgočasna odrasla oblačila s pustnimi dodatk, da bomo ugotovili, kakšno vrednost ima še vedno otroška zvedavost in šaljivost, ki gotovo tli nekje v nas. Trgovine so običajno polne pustnih kostumov za otroke, vendar pa to ni razlog, da ne bi našli idealen pustni kostum za odrasle v spletni trgovini, ki se specializira prav za ta praznik šaljivosti in norčavosi. Da bi našli najbolj ekstravaganten pustni kostum za odrasle, vam torej ni potrebno kam dlje kot do svojega računalnika in na spletno stran trgovine, ki vas bo založila z vsem, kar potrebujete.