Najem jadrnice
Novice

Najem jadrnice

Najem jadrnice lahko opravite preko spleta, osebno ali pa preko telefonskega dogovora s ponudnikom. Najem jahte in pogoje najema si lahko ogledate na spletu, ko izberete zase najbolj primernega ponudnika. Najem jadrnice je danes dostopen vsakemu žepu. Bodite pozorni na to kakšno velikost boste izbrali, to je seveda odvisno od števila potnikov na krovu, prav tako pa tudi od lokacije.

Najem jadrnice je odlična izbira za tiste, ki si želijo doživeti nekaj več in so avanturisti. Jadrnico lahko najamete za različno časovno obdobje, to je seveda odvisno od tega kam želite potovati, kakšno ceno ste pripravljeni plačati in koliko dolgo želite ostati na dopustovanju z jadrnico. Najem jadrnice predstavlja veliko prednosti, saj z njo lahko potujete skoraj povsod. Vsak dan, lahko izbirate novo lokacijo, kjer želite dopustovati in uživati. Jadrnice so na voljo v različnih velikostih, na voljo so dvo-kabinske, tri – kabinske, itd. 

Z menjavo lokacije, lahko vsak dan odkrivate še neodkrito, tako si ustvarjate nove in nepozabne spomine, ki so zelo veliko vredni.

Najem motorne jahte

Najem motorne jahte je povezano na prvi pogled z luksuzom in eleganco, ki ni ravno dostopna za vsak žep. Vendar pa je v današnjem času ogromno ponudnikov, ki nudijo odlične pogoje za najem motorne jahte, kar pomeni, da si lahko to privošči čedalje več ljudi, ki si želi nekaj več.

Pred najemom motorne jahte morate seveda poskrbeti tudi za to, kdo bo upravljal z jahto. Če sami niste sposobni tega oziroma nimate opravljenega potrebnega izpita, potem morate najeti skiperja, ki bo poskrbel, da bo vaše potovanje brezskrbno in kar se da najbolj varno. Najem motorne jahte vam omogoča križarjenje po tujini, tako boste vsak dan lahko odkrivali nove destinacije in videli mnogo lepih zalivov, ter drugih skritih kotičkov tako otokov, kot tudi morja.

Motorna jahta je veliko hitrejša od drugih vrst plovil, zato je odlična izbira pri potovanju.