Konica Minolta Bizhub C227
Splošno

Konica Minolta Bizhub C227 lahko varčuje pri porabi barve

Konica Minolta Bizhub C227 je izredno napredna multifunkcijska naprava, ki ima sposobnost velikega varčevanja barve. Če med tiskanjem izberemo funkcijo varčevanja tonerja, bo naprava porabila znatno manjšo količino barve, kot bi jo, če pred začetkom tiskanja ne bi izbrali omenjene opcije tiskanja. Takšen način tiskanja je izredno priročen v primerih, ko natisnjenih dokumentov ne bomo potrebovali za oddajo ali za predstavitev. 

Konica Minolta Bizhub C227 bo s tem privarčeval ogromno količino barve, saj je večina natisnjenih dokumentov potrebnih le z notranjo uporabo. Funkcija varčevanja barve je ravno zato izjemno uporabna in priročna. Če si želimo poskrbeti za manjšo obremenitev okolja, bomo to možnost uporabljali vedno, ko nam bo to omogočeno. 

Konica Minolta Bizhub C227 nam bo tako zmanjšala stroške za nakup tonerja, saj bomo precej bolj redko potrebovali nov toner. Poleg tega pa naprava med delovanjem poskrbi za minimalno trošenje električne energije, kar je ravno tako zelo pomembna karakteristika, saj naprava ne povzroča prevelike porabe električne energije in s tem previsoke račune električne energije. 

Kyocera TaskAlfa 2553ci ima izredno velik LCD zaslon

Kyocera TaskAlfa 2553ci ima vgrajen izredno velik KDC zaslon s katerim boste lahko upravljali celotno napravo. Zaslon seveda deluje s pomočjo dotika in tako ga bo izredno enostavno uporabljati. Tudi manj vešči zaposleni bodo napravo uporabljali brez večjih težav, saj je upravljanje LDC zaslona izredno preprosto in hitro. 

Kyocera TaskAlfa 2553ci ima dodano še eno izredno učinkovito funkcijo, ki bo še dodatno pohitrila način dela. V starejših napravah, ki so že imele LDC zaslon, se je uporabnik moral za uporabo že prižgane naprave, ki je bila v čakajočem stanju, dotakniti zaslona. Pri najnovejših napravah to ni več potrebno. 

Kyocera TaskAlfa 2553ci se bo zbudila takoj, ko boste pristopili do nje, in vam bo tako veliko hitreje omogočila tiskanje ali fotokopiranje dokumentov.