Aktualne novice

kvalitetna pasja hrana

Kužki potrebujejo najboljšo oskrbo…

Vesel in zdrav pes prinese v vsak dom veliko ljubezni in veselja. S svojo potrpežljivostjo, zvestobo in neizmerno hvaležnostjo si zasluži v zameno samo najboljše. Vsak pes si zasluži najboljšo oskrbo. Najboljša oskrba pa je vsekakor tudi kvalitetna pasja hrana. Ta poskrbi, da bo štirinožni prijatelj pridobil vso potrebno energijo za svoje aktivnosti, kot so dolgi sprehodi, pohajkovanje po parku, igranje na vrtu itd. Kvalitetna pasja hrana mora torej vsebovati vse potrebne hranilne snovi.

Vsebina

Dobri briketi za psa

Med kvalitetno pasjo hrano spadajo tudi briketi za psa. V ponudbi so briketi iz piščanca, koruze in krompirja, jagnjetine in riža, iberica in zelenjave. Briketi za psa se torej ponašajo s pestrostjo sestavin, skrbno pripravo, naravnimi sestavinami, poleg tega pa so tudi zelo okusni in ne vsebujejo glutena. Vsak skrben lastnik psa ve, kako zelo pomembna je kvalitetna prehrana za zdravo rast in razvoj svojega psa. Štirinožni kosmatinci pa si bodo zadovoljno napolnili želodčke z okusnimi briketi. Poleg tega pa bo poskrbljeno tudi za njihovo zdravje. Tako bodo še naprej veselo divjali po travnikih, ter se nasploh udejstvovali svojih pasjih aktivnosti.

Ni lepšega kot zdrav, zadovoljen pes. Slastni briketi bodo razveselili čisto vsakega psa. Hkrati pa bo poskrbljeno za njihovo rast in razvoj. Ostali bodo močni in zdravi. Hrana je skrbno pripravljena, optimalno prebavljiva, naravna ter polna vitaminov. Je najboljše, kar se lahko zgodi psu. Pes bo od zadovoljstva kar mahal z repom. Poleg tega je hrana shranjena v embalaži, ki je ustrezno zapakirana v aluminijaste vrečke, tako da ohranja svežino in varuje hrano pred pršicami.

Briketi za psa so gotovo prava izbira Napolnili bodo pasji želodček in obenem poskrbeli za zdravje štirinožnega kosmatinca. Zdravo življenje je za nemoten potek pasjih aktivnosti seveda ključnega pomena. Kvalitetna pasja hrana je zagotovo hrana, ki jo je vredno izbrati. Pes bo za to izbiro svojemu lastniku zelo hvaležen.