Gostinski pomivalni stroj
Splošno

Gostinski pomivalni stroj naj bo pretočni

Gostinski pomivalni stroj  ima več različnih mer in je lahko različno velik. Klasični gostinski pomivalni stroji imajo v notranjosti košaro, ki meri 500 mm x 600 mm. To so tako imenovani pretočni pomivalni stroji, v katere lahko damo tudi večje pladnje ali pekače, kar je zelo priročno za vsak gostinski obrat. Seveda imajo gostilne na voljo vedno več gostinskih pomivalnih strojev. 

Gostinski pomivalni stroj je lahko namenjen le pomivanju kozarcev. V kuhinji pa imamo takšnega, ki nam pomiva posodo in jedilni pribor. Takšni pomivalni stroji nam zagotavljajo popolno pomito posodo, saj so izredno dobro zasnovani. Odlikujejo jih eliptična pomivalna polja ter možnost nastavitve tla med pomivanjem posode. Seveda so opremljeni tudi z najboljšim sistemom filtriranja, ki zagotavlja odlično pomivanje in manj okvar, saj preprečuje, da bi se v stroju nabirala umazanija. 

Gostinski pomivalni stroj se hitro segreje in je tako pripravljen za uporabo. Zaradi tega bo stroj poskrbel, da ne bomo imeli previsokih računov za elektriko. Ker je opremljen tudi s standardni povratnim zajemanjem toplote je resnično izredno varčen in tako zelo priljubljen pri uporabnikih. 

 

Rabljeni gostinski pomivalni stroj je pogost vpis v splet

Rabljeni gostinski pomivalni stroj je zelo zaželen pri vseh gostincih. Če se odločimo za nakup rabljenega pomivalnega stroja, bomo lahko prihranili veliko denarja. Nov gostinski pomivalni stroj je precej drag in veliko manjših gostiln, ki nimajo velikega zaslužka, si ne more privoščiti takega vložka denarja. Zato se raje pozanima, koliko stanejo rabljeni pomivalni stroji, ki so navadno še vedno v odličnem stanju.

Rabljeni gostinski pomivalni stroj so na voljo na različnih spletnih straneh, kjer se prodaja gostinska oprema. Če v splet vpišemo geslo rabljeni gostinski pomivalni stroj, nam bo brskalnik pokazal ogromno zadetkov, ki nas bodo vodili na strani, kjer ponujajo rabljeno gostinsko opremo. 

Rabljeni gostinski pomivalni stroj bo tako naš po veliko bolj ugodni ceni, kot nov.