Servis fotokopirnih strojev
Splošno

Servis fotokopirnih strojev za večje zadovoljstvo strank

Danes težko najdete podjetje v katerem ne bi imeli vsaj enega fotokopirnega stroja. Ti so še najpogosteje uporabna naprava v šolah in pisarnah. Toda vsaka naprava se z redno večkratno uporabo tudi obrabi, uniči ali okvari. V tem primeru je nujno potreben servis fotokopirnih strojev, ki morebitno napako odpravi. Zato je hitro, učinkovito in kvalitetno izvajanje storitev servisa še kako pomembno za zadovoljne stranke. Ste tudi vi eden izmed tistih, ki kar naprej potrebujete servis?

Preden se odločite, da boste kupili fotokopirni stroj, vam svetujemo, da se pri izbiri posvetujete s strokovnjaki, ki vam bodo glede nakupa ali najema ter servisa ustrezno svetovali. Napravo vam bodo tudi pripeljali, jo namestili in povezali z vašimi računalniki, hkrati pa vas še poučili o delovanju in pravilnem rokovanju z napravo. V kolikor boste naleteli na težavo, boste le poklicali servis fotokopirnih strojev, ki vam bo napako odpravil hitro in strokovno.

Kyocera taskalfa 2553ci odlikuje napredna funkcionalnost

Morda iščete večnamenski multifunkcijski tiskalnik pa ne veste katerega izbrati? Ena od odličnih rešitev je Japonski večnamenski tiskalnik Kyocera taskalfa 2553ci z dolgo življenjsko dobo, ki ga odlikuje napredna funkcionalnost, široka uporabnost in možnost prilagoditve. Zahvaljujoč napredni barvni tehnologiji ima izjemno kakovost slike. Zagotavlja vrhunsko kvaliteto in nizke cene izpisov. Njegova hitrost tiskanja je 25 A4 strani na minuto,12 A3 strani na minuto, kar zadošča za srednje velike delovne skupine.

Kyocera taskalfa 2553ci zagotavlja visoko stopnjo varovanja podatkov. Ko je naprava zagnana, je mogoče stalno nastavljati gesla in omejitve. Prednostna naloga podjetja je namreč nenehno posodabljanje varnostnih ukrepov za zaščito informacijskih sredstev ter ohranjanju varnostnih atributov kot so zaupnost, integriteta in razpoložljivost. Od trenutka, ko je naprava v teku, je nadzor dostopa in uporabe prisoten ves čas, po koncu življenjske dobe naprave pa je mogoče odstraniti vse notranje podatke, s čimer preprečite, da padejo informacije v napačne roke.