tuš stene
Splošno

Želite uživati v svoji tuš kabini?

Za tiste, ki želijo v miru se tuširati ne da bi jih skrbelo glede tega, kam vse gre voda je zelo pomembno, da imajo neko mejo med okoljem kjer se nahaja tuš in med preostalim delom kopalnice, saj je to edini način, da lahko v miru škropimo okoli po kopalnici ne da bi nas moralo skrbeti, ali bomo po svojem končanem tuširanju morali paziti na to kam moramo storiti, da si ne bi zmočili nogavic na poti iz kopalnice.

Tuš stene se najpogosteje nameščajo v prostorih, ki so nekoliko bolj moderni in se ne pojavljajo pogosto v tradicionalnih prostorih, kjer so veliko bolj pogoste zavese za tuš se pravi laminirane zavese ali preprosto nekaj, kar je narejenega iz plastike. Tuš stene pa niso omejene samo na tuš kabine ampak jih lahko namestimo tudi okoli kadi, saj je to idealen način, da prav tako zaščitimo tla v kopalnici pred vodo s tem, da vseeno ohranimo moderen izgled.

Za tiste, ki se jim zdijo tuš stene nekoliko preveč moderne pa se lahko za steklo odločajo tudi v drugih prostorih, vendar ta načeloma še vedno opravlja podobno nalogo, torej zagotavlja mejo med nečem mokrim oziroma vlažnim in med nečem, kar hočemo zaščititi. Mnogi se odločajo za to, da namestijo steklo v kuhinji ravno zaradi tega razloga. Kuhinjsko steklo se namesti na steno, po navadi na steno pred katero se nahaja štedilnik ali pomivalno korito, nič pa nam ne brani, da bi kuhinjsko steklo namestili nad vsemi delovnimi površinami. Ne le, da je kuhinjsko steklo izjemno preprosto za vzdrževanje, je tudi idealen način, da prinesemo v kuhinjo nekaj stila, saj lahko steklo opremimo z natisnjeno fotografijo ali citatom, karkoli bolj ali manj gre, dokler je pravih dimenzij. Za tiste, ki pa so bolj pogumni pa lahko na kuhinjsko steklo celo natisnejo lastne fotografije družine.