Aktualne novice

view-cute-west-highland-white-terrier-puppy-eats-from-bowls

Hrana za psa različnih okusov

Smo vas morda ujeli v trenutku, ko ste na dom dobili novega pasjega prijatelja, s katerim do sedaj še niste imeli posebnih izkušenj? Poleg tega, da boste morali z njim hoditi na sprehode in se igrati, ga boste morali tudi ustrezno hraniti. Pri roki imate verjetno že primerno hrano, ki ste jo kupili v trgovini s hrano za živali. Ker niste imeli posebnih izkušenj, vam je prodajalec ustrezno svetoval, kaj je najbolje kupiti za vašega psa.

Hrana za psa se deli na več vrst, vse vrste pa so lahko različnih okusov. Čeprav boste morda mislili, da ste izbrali idealen okus za vašega novega hišnega ljubljenčka in prijatelja, pa vam bo on s svojim obnašanjem to potrdil ali zavrgel.

Hrana za psa mora biti ne glede na izbrani okus narejena iz kakovostnih materialov. Za to bomo poskrbeli, če bomo posegali po hrani priznanih proizvajalcev, ki pa jih je na srečo kar nekaj. Pes nam bo zato še kako hvaležen, mi pa z njim ne bomo imeli večjih težav, ker bo tudi zaradi tega veliko bolj zdrav.

Pasja hrana najboljšega ponudnika

Pasja hrana mora biti prav tako kot hrana za človeka primerno izbrana. To pomeni, da mora biti zdrava, če želimo, da bodo živali zdrave in se bodo dobro počutile.

In kako vemo, da je pasja hrana, ki smo jo pripeljali na dom, dobra za našega ljubljenčka? V prvi vrsti vam bo v kratkem odgovor ponudil kar vaš ljubljenček sam. Če bo njegovo vedenje veselo in se mu bo dlaka lepo svetila, je najverjetneje, da ga hranite z zelo zdravo hrano.

Kakovostna pasja hrana se lahko najlaže poišče tudi tako, da se pri nakupu preveri njenega proizvajalca. Če je ta preverjen in priznan, potem smo lahko povsem brez skrbi, da psa dobro hranimo in zanj tako lepo skrbimo.