Mehurčasta folija
Splošno

Mehurčasta folija za pakiranje in zaščito občutljivih izdelkov

Transport občutljivih izdelkov, kot so na primer steklo, plastika, bela tehnika ali razne druge naprave in aparati, je z vidika poškodb zelo delikaten. Predvsem številne poštne pošiljke oziroma paketi so za pošiljanje zelo zahtevni, zato je mehurčasta folija pri pošiljanju tovrstne pošte še posebej zelo uporabna. Pri pošiljanju oziroma transportu se namreč lahko takšni materiali zelo hitro poškodujejo, če niso ustrezno zaščiteni.

Mehurčasta folija je iz polietilena. Na svoji površini ima majhne mehurčke, napolnjene z zrakom. Ti zračni mehurčki nudijo izdelku ustrezno zaščito med samim transportom. Mehurčasta folija tako nudi med transportom zaščito pred udarci, vremenskimi vplivi in umazanijo. Na trgu lahko zasledimo različne dimenzije mehurčaste folije, med katerimi je najbolj pogosta dimenzija v širini 100 cm. Običajno je navita na kolutu, zato je njena uporaba zelo enostavna. Posebna vrsta mehurčaste folije je tudi folija za izdelavo polnilnih zračnih blazinic, ki imajo podoben namen uporabe.

Vakuumski aparat lahko kupite po izjemno ugodnih cenah

Poleg domače uporabe, je vakuumski aparat danes uporaben predvsem v različnih vejah živilske industrije. Tako lahko na policah velikih trgovskih centrov zasledimo številne izdelke, ki so pakirani z vakuumskimi aparati. Najbolj pogosto so z vakuumskim aparatom pakirani na primer suhomesnati izdelki, meso ali zelenjava. Kvaliteta pakiranja takšnih izdelkov je zelo pomembna, saj je od tega odvisna njihova obstojnost.

Za vakuumiranje izdelkov v živilski industriji je tako nujno potreben kakovosten vakuumski aparat. Spletna ponudba vakuumskih aparatov je zelo pestra, zato si je potrebno pred nakupom vzeti čas za razmislek. Predvsem je potrebno razmisliti o naših potrebah in temu primerno izbrati ustrezen vakuumski aparat. Pri izbranem ponudniku kakovostnih vakuumskih aparatov lahko dobite ugoden popust, kot tudi ugodne pogoje plačila v smislu obročnega odplačevanja. Svetujemo vam, da preverite njihovo ponudbo in jih tudi kontaktirate. Prijazni prodajalci vam bodo tako pred nakupom ustrezno svetovali.